Průmyslový počítač DRPC_330

DRPC-330-A7K

20.08.2021

|

Priemyselné počítače a periférie

Spoločnosť ELVAC a.s., popredný výrobca a dodávateľ priemyselných PC v Českej republike a na Slovensku, predstavuje kompaktný pasívne chladený počítač DRPC-330 s operačným systémom Linux Ubuntu 18.10. Novinka pochádza z dielne inovatívneho výrobcu priemyselných riešení, firmy iEi Technology a má všetky predpoklady na využitie v aplikáciách výrobnej automatizácie.

Jedná sa o kompaktný počítač na DIN lištu, ktorý je vybavený štvorjadrovým procesorom Marvell® ARMADA® 88F7040 s výpočtovou frekvenciou 1.4 GHz. Procesor Marvell ® ARMADA ® 88F7040 je kompletné riešenie typu systém-on-chip (SoC) založené na najnovšom CPU s ARM v8 technológii, ktorá je vhodná pre širokú škálu aplikácií triedy SoHo, SMB a poskytuje optimálny výkon a spotrebu.

DRPC-330-A7K je osadený bohatým rozhraním vstupov a výstupov, ako 2x Gigabit LAN Marvell 88E1512 a 1x 10GbE Marvell 88F7040 pre ultrarýchlu sieťovú komunikáciu. Ďalej tu nájdeme 2x USB 3.2 Gen1 na pripojenie periférií. Pre klasickú sériovú komunikáciu typu RS-232 je v počítači jeden konektor s rozhraním RJ-45 a 4x konektor s rozhraním DB-9 (2x RS-232, 2x 422/485) s izoláciou 2,5 kV. Úložný priestor pre dáta je v počítači riešený dátovou pamäťou eMMC 32 GB, ďalšou možnosťou je ukladanie dát na M.2 B-key (PCIex1) SSD, ale aj cez rozhranie Micro SD. Počítač je možné doplniť o ďalšie dva M.2 moduly pre voliteľné osadenie Wi-Fi/Bluetooth modulom pre bezdrôtovú komunikáciu, a je tu pripravený 1x SIM slot. DRPC-330 môže byť voliteľne dodaný s kryptovacím modulom TPM 2.0, ktorý umožňuje šifrovanie dát a hesiel na disku pomocou technológie BitLocker. TPM potom zaisťuje vyššiu úroveň zabezpečenia pred malwarom a skimmingom.
Počítač na DIN lištu DRPC-330-A7K bol navrhnutý na prevádzku v prostredí s rozšíreným rozsahom pracovných teplôt od -20 do °C +60 °C, čo umožňuje zariadenie inštalovať vo vonkajších rozvádzačoch. Pasívne chladenie systému zaručuje spoľahlivosť a predlžuje životnosť systému. Napájanie systému je vyvedené cez svorkovnicu so širokým rozsahom 9 ~ 36 V DC. Vďaka súladu so štandardom MIL-STD-810G 514.6C-1 pre vibrácie, je vstavaný počítač DRPC-330 vhodný aj pre použitie v miestach kde dochádza k otrasom a rázom so silou až 5G.

Využitie DRPC-330 sa ponúka v aplikáciách výrobnej automatizácie, pre energetický manažment alebo ako dátová brána na zber dát. Na záver je dôležité zdôrazniť bezúdržbovosť systému, jednotka obsahuje komponenty najvyššieho priemyselného štandardu a nie sú tu prítomné žiadne mechanické pohyblivé súčiastky, žiadne výmenné batérie, vetráky, ani ventilačné otvory.

Špecifikácia:

  • Marvell® ARMADA® 88F7040
  • Podpora 10GbE SFP pre ultrarýchlu sieťovú komunikáciu
  • Až 5x COM port s izoláciou
  • Možnosť rozširujúcich slotov pre M.2 moduly
  • Široký rozsah príkonu 9 ~ 36V

Zaujal Vás tento produkt? Chcete ho kúpiť alebo získať ďalšie informácie?

Napíšte nám na michal.gajdusek@elvac.eu alebo zavolajte na +421 32 640 17 66

Pozrite sa tiež na naše PROJEKTOVÉ NOVINKY
a do sekcie ČO SA U NÁS DEJE

ELVAC E-SHOP

Poskytujeme obchodně-technické a inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti průmyslové automatizace, průmyslových a speciálních PC systémů, silnoproudé elektrotechniky a jednoúčelových strojů.

Odolná průmyslová výpočetní technika, komponenty a periferie

Komponenty a přístroje pro energetické soustavy

Průmyslová komunikace, převodníky, měření a sběr dat

Speciální monitory
a zařízení EIZO

Kontaktný formulár

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SA VÁM ČOSKORO OZVEME.


HĽADÁME NOVÝch
KOLEGOV