Panelový počítač PPC_FW19D

PPC-FW19D-ULT5

15.04.2021

|

Priemyselné počítače a periférie

ELVAC predstavuje novinku v portfóliu z dielne iEi Integration, robustný panelový počítač PPC-FW19D-ULT5, určený pre výrobné závody, ktoré potrebujú spoľahlivú IT techniku s dlhou životnosťou.

Novinka PPC-FW19D-ULT5 je osadená energeticky úspornými procesormi Intel® ôsmej generácie Whiskey Lake-U. Konkrétne dvoma voliteľnými variantmi Intel® i5-8365U 4,10 GHz a Intel Celeron® 4305U 2,20 GHz. Veľkosť LCD panelu je 18,5 palcov a nájdeme tu odolnú projekčne kapacitnú dotykovú technológiu určenú pre viac dotykové ovládanie. Displej poskytuje rozlíšenie 1366 x 768 px a jas 400 nitov. Novo je panel vylepšený o antireflexnú úpravu, ktorá eliminuje odlesky svetla. Cez HDMI rozhranie je možné pripojenie druhého monitora. Počítač PPC-FW19D-ULT5 je dodávaný s predinštalovanou pamäťou DDR4 SO-DIMM s kapacitou 4 GB rozšíriteľnou až na 32 GB. Zadná časť panelového počítača je vybavená pasívnym chladičom av ľavej časti je priestor pre 2,5” HDD/SSD SATA 6Gb/s, ktorý je ľahko prístupný na servisné účely.

Systém ponúka dostatočný počet vstupov a výstupov. Disponuje tromi Gigabit LAN portami, pričom dva z nich súčasne umožňujú PoE napájanie, čo znamená redukciu kabeláže použitím jedného kábla pre prívod elektrickej energie a dát súčasne. Ďalej tu sú 4x USB 3.2 Gen2; 1x RS-232a 1x RS-232/422/485. V neposlednom rade je potrebné spomenúť možnosť rozšírenia funkcií panelového počítača až o dve M.2 karty. Prvé rozšírenie je cez modul typu M.2 2230 A-Key, ktorý umožňuje doplnenie o Wi-Fi, Bluetooth alebo ďalší USB port. Druhý typ rozširujúceho modulu je M.2 2280 M-Key pre rozšírenie o druhý disk typu NVMe SSD s podporou PCIe 3.0 x4. Samozrejmosťou je variabilita montáže: do panelu, na stenu, na ramenový držiak, do 19“ RACKu alebo do dverí rozvádzača.

PPC-FW19D-ULT5 je schopné pracovať v teplotách od -10 až do 50 ° C a ponúka predné krytie IP66. Tieto vlastnosti dopĺňajú komplexný priemyselný štandard, ktorý je nevyhnutný pre výpočtové a informačné technológie vo výrobných halách, v priemyselnej automatizácii a na montážnych linkách.

Zaujal Vás tento produkt? Chcete ho kúpiť alebo získať ďalšie informácie?

Napíšte nám na michal.gajdusek@elvac.eu alebo zavolajte na +421 32 640 17 66

Pozrite sa tiež na naše PROJEKTOVÉ NOVINKY
a do sekcie ČO SA U NÁS DEJE

ELVAC E-SHOP

Poskytujeme obchodně-technické a inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti průmyslové automatizace, průmyslových a speciálních PC systémů, silnoproudé elektrotechniky a jednoúčelových strojů.

Odolná průmyslová výpočetní technika, komponenty a periferie

Komponenty a přístroje pro energetické soustavy

Průmyslová komunikace, převodníky, měření a sběr dat

Speciální monitory
a zařízení EIZO

Kontaktný formulár

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SA VÁM ČOSKORO OZVEME.


HĽADÁME NOVÝch
KOLEGOV