WAFER-JL-N5105

01.04.2022

|

Priemyselné počítače a periférie

Spoločnosť ELVAC a.s. prináša na český a slovenský trh nový jednodoskový počítač WAFER-JL-N5105 z dielne svetového výrobcu iEi Integration. WAFER-JL-N5105 je kompaktná základná doska formátu 3,5“ SBC, čo je malý jednodoskový počítač s rozmermi 116 mm x 115 mm a osadený štvorjadrovým procesorom Intel® Celeron® N5105 z rady Jasper Lake s vyspelou 10nm technológiou.

Spoločnosť iEi vyvinula vysoko účinné tepelné riešenie pre 3,5″ základné dosky – IEI Heat Conduction Casing (IHCC). Základná doska je vybavená modulárnym chladičom, ktorý umožňuje veľmi jednoduchú inštaláciu aj nekomplikovaný odvod tepla zo vstavaných komponentov, čo je výhoda najmä pre aplikácie v oblasti jednoúčelových strojov alebo inteligentnej robotickej výroby.

Jednodoskový počítač WAFER-JL-N5105 ponúka výpočtový výkon energeticky efektívneho procesora Celeron® N5105 so 4 jadrami, 4 vláknami a turbo výkonom až do frekvencie 2,60 GHz s L3 cache. Dosku je možné osadiť až 16 GB operačnej pamäte DDR4 SO-DIMM RAM s frekvenciou až 2933 MHz, ktoré Vám umožnia naplno využiť výkon procesora.

WAFER-JL-N5105 disponuje dvoma na sebe nezávislými grafickými výstupmi, 1x HDMI a 1x DisplayPort vo 4K rozlíšení. Okrem troch LAN konektorov s Intel I225V 2.5 G Ethernet, ktoré môžu slúžiť na pripojenie IP kamier, ďalej sú k dispozícii dva porty USB 2.0 a dva USB 3.2 Gen 2 x1, a dva interné sériové porty RS-232 pre pripojenie senzorov. Digitálnu komunikáciu umožňuje 12-bitový digitálny DIO konektor, slúžiaci na prepojenie so snímačmi a regulátormi. Na doske nechýba pripojenie pre klasický harddisk alebo SSD disk cez jedno rozhranie SATA 6G. Pre bezdrôtovú komunikáciu sú tu rozširujúce pozície M.2 A Key pre Wi-Fi/Bluetooth modul a jeden M.2 B Key slot pre 4G LTE modem s pozíciou pre SIM kartu.

Hlavnými výhodami jednodoskového počítača WAFER-JL-N5105 je jednoduchá montáž do malého priestoru a dômyselné modulárne hliníkové šasi, ktoré riešia odvod tepla a umožňuje rýchlu integráciu do samoobslužných automatov alebo robotickej výroby.

Špecifikácia

  • 3,5″ SBC počítač s procesorom Intel® Celeron® N5105
  • Pripojenie displeja cez 1x HDMI a 1x DisplayPort
  • M.2 A Key a M.2 B Key sloty pre bezdrôtovú komunikáciu
  • 3x Intel 2,5 GbE, USB 3.2 Gen 2 x1, 2x USB 2.0, DIO, COM
  • Prevádzková teplota pomoci: 0 ° C ~ 60 ° C

Zaujal Vás tento produkt? Chcete ho kúpiť alebo získať ďalšie informácie?

Napíšte nám na michal.gajdusek@elvac.eu alebo zavolajte na +421 32 640 17 66

Pozrite sa tiež na naše PROJEKTOVÉ NOVINKY
a do sekcie ČO SA U NÁS DEJE

ELVAC E-SHOP

Poskytujeme obchodně-technické a inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti průmyslové automatizace, průmyslových a speciálních PC systémů, silnoproudé elektrotechniky a jednoúčelových strojů.

Odolná průmyslová výpočetní technika, komponenty a periferie

Komponenty a přístroje pro energetické soustavy

Průmyslová komunikace, převodníky, měření a sběr dat

Speciální monitory
a zařízení EIZO

Kontaktný formulár

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SA VÁM ČOSKORO OZVEME.


HĽADÁME NOVÝch
KOLEGOV