WAFER-ULT5

WAFER-ULT5

01.09.2021

|

Priemyselné počítače a periférie

Spoločnosť ELVAC prináša na český a slovenský trh nový jednodoskový počítač WAFER-ULT5 z dielne svetového výrobcu iEi Integration. Modelový rad WAFER-ULT5 ponúka základné dosky formátu 3.5 SBC, čo sú malé jednodoskové počítače s rozmermi 157 mm x 107 mm a osadené sofistikovanými procesormi Intel® Whiskey Lake 8. generácie s vyspelou 14nm technológiou.

Základná doska je vybavená voliteľným hliníkovým chladiacim plášťom, ktorý umožňuje veľmi jednoduchú inštaláciu aj nekomplikovaný odvod tepla zo vstavaných komponentov, čo je výhoda najmä pre aplikácie v oblasti predajných automatov alebo jednoúčelových strojov.
Jednodoskový počítač WAFER-ULT5 ponúka voliteľný výpočtový výkon procesorov Intel® mobile ULT i3/i5/i7 alebo Celeron, s integrovanou UHD grafikou 620. Dosku je možné osadiť až 32 GB operačnej pamäte DDR4 SO-DIMM RAM s frekvenciou až 2400MHz, ktoré Vám umožnia naplno využiť výkon procesorov.

WAFER-ULT5 je osadený tromi na sebe nezávislými grafickými výstupmi, 2x HDMI a 1xLVDS. Okrem troch rozhraní Intel GbE sú k dispozícii dva porty USB 2.0 a štyri USB 3.2 Gen 2 x1, jeden sériový port RS-232 a jeden RS-232/RS-422/485 port s automatickým riadením toku. Digitálnu komunikáciu umožňuje 8-bitový digitálny DIO konektor so štyrmi vstupmi a výstupmi, slúžiaci pre prepojenie so snímačmi a regulátormi. Na doske WAFER-ULT5 nechýba pripojenie pre klasický harddisk či SSD disk, cez jedno rozhranie SATA-6G, jeden M.2 A Key slot, a tiež je tu k dispozícii PCIe Mini slot s podporou pre mSATA.

Jednodoskový počítač WAFER-ULT5 bol navrhnutý na prevádzku v prostredí s rozšíreným rozsahom pracovných teplôt -20 až 60 °C, čo umožňuje systém inštalovať vo vonkajších samoobslužných automatoch a kioskoch.

Špecifikácia

  • 3,5″ SBC počítač s procesormi Intel® 8. generácie Whiskey Lake
  • Pripojenie displeja cez 2x HDMI a LVDS
  • M.2 A, slot PCIe Mini s podporou mSATA
  • Podpora COM, USB 3.2 Gén 2 x1, SATA 6 Gb/s
  • Prevádzková teplota podpory: -20 ° C ~ 60 ° C

Zaujal Vás tento produkt? Chcete ho kúpiť alebo získať ďalšie informácie?

Napíšte nám na michal.gajdusek@elvac.eu alebo zavolajte na +421 32 640 17 66

Pozrite sa tiež na naše PROJEKTOVÉ NOVINKY
a do sekcie ČO SA U NÁS DEJE

ELVAC E-SHOP

Poskytujeme obchodně-technické a inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti průmyslové automatizace, průmyslových a speciálních PC systémů, silnoproudé elektrotechniky a jednoúčelových strojů.

Odolná průmyslová výpočetní technika, komponenty a periferie

Komponenty a přístroje pro energetické soustavy

Průmyslová komunikace, převodníky, měření a sběr dat

Speciální monitory
a zařízení EIZO

Kontaktný formulár

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SA VÁM ČOSKORO OZVEME.


HĽADÁME NOVÝch
KOLEGOV