IEI-isdv-2000ctr

iSDV-200CTR

02.06.2022

|

Priemyselné počítače a periférie

SDV-200CTR je inovatívne riešenie pre 4K video. Jedná sa o hybridný enkóder a dekodér pre streamovanie audia a videa cez IP s nulovou latenciou a frekvenciou 4K @ 60 Hz (4:4:4), ktorý využíva technológiu SDVoE.

Novinka iSDV-200CTR umožňuje streamovanie po medenom alebo optickom kábli v jedinom zariadení. Jedná sa o zariadenie na streamovanie 4K videa, ktoré poskytuje pokročilé funkcie Tx a Rx v jednom systéme pre aplikácie videosteny, prenos živého vysielania, premietanie videa v obchodných centrách alebo na operačné sály.

Napriek svojim malým rozmerom je systém osadený kombinovaným portom 10GbE s podporou RJ45 aj SFP+ pre flexibilné využitie v aplikáciách v jednom zariadení. Vysielač je dodávaný s veľmi výkonným AV procesorom BlueRiver AVP2000T s predinštalovanou pamäťou 2 x 128Mx16 DDR3 onboard. Riadenie vizualizácie uľahčuje LCD displej, ktorý zobrazuje IP adresu zariadenia, a LED indikátory na prednom paneli pre priamu kontrolu stavu zariadenia na mieste.

Vďaka systému iSDV je vytváranie videosten jednoduché a priamočiare. Rôzne zdroje videa dodávané vysielačmi iSDV je možné zobraziť na viac podhľadovom usporiadaní prostredníctvom jedného prijímača.
iSDV-200CTR  je kompletné HW a SW riešenie pre ktoré spoločnosť IEI špeciálne vyvinula softvérový nástroj iSDV Network Video Orchestrator s intuitívnym užívateľským rozhraním pre centralizovanú správu a jednoduchú konfiguráciu všetkých zariadení iSDV-200CTR. Tento bezplatný softvér je možné jednoducho implementovať na rôznych platformách, ako je Windows 10/11, Ubuntu 18.04 LTS+, QNAP NAS QTS 5, a má intuitívne užívateľské rozhranie umožňujúce nastaviť režim Tx/Rx, rýchlo konfigurovať zobrazovacie pole alebo iné nastavenia a kontrolovať stav všetkých zariadení v reálnom čase. So softvérom iSDV nebolo vytváranie videosten ľubovoľnej veľkosti nikdy jednoduchšie. Stačí priradiť vysielač k viacerým prijímačom na rozvrhnutie videosteny a môžete vytvoriť videostenu s dokonale synchronizovanými výstupmi.

Zaujal Vás tento produkt? Chcete ho kúpiť alebo získať ďalšie informácie?

Napíšte nám na michal.gajdusek@elvac.eu alebo zavolajte na +421 32 640 17 66

Pozrite sa tiež na naše PROJEKTOVÉ NOVINKY
a do sekcie ČO SA U NÁS DEJE

ELVAC E-SHOP

Poskytujeme obchodně-technické a inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti průmyslové automatizace, průmyslových a speciálních PC systémů, silnoproudé elektrotechniky a jednoúčelových strojů.

Odolná průmyslová výpočetní technika, komponenty a periferie

Komponenty a přístroje pro energetické soustavy

Průmyslová komunikace, převodníky, měření a sběr dat

Speciální monitory
a zařízení EIZO

Kontaktný formulár

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SA VÁM ČOSKORO OZVEME.


HĽADÁME NOVÝch
KOLEGOV