tKINO-ULT6

tKINO-ULT6

27.07.2021

|

Priemyselné počítače a periférie

Spoločnosť ELVAC prináša na slovenský trh novú embedded základnú dosku tKINO-ULT6 z dielne inovatívneho výrobcu iEi Integration. Veľkosť Mini-ITX a výber zo štyroch predinštalovaných procesorov Intel Core 11. generácie zaistí dostatočný výkon a plynulý chod pre Vaše aplikácie aj v náročných teplotných podmienkach.

Základná doska tKINO-ULT6 je dodávaná už s osadeným procesorom a tým najvýkonnejším je Intel® Core™ i7-1185G7E (Tiger Lake) s nastaviteľným výkonom pre optimalizáciu spotreby (TDP=28/15/12W) a integrovanou grafikou Intel® Iris®. Procesory generácie Tiger Lake-UP3 ponúkajú až o 22% vyšší výkon na jadro a až o 32% vyšší výkon s využitím všetkých jadier ako predchádzajúca generácia Whiskey Lake. Vďaka grafickému jadru Intel® Iris® Xe dosahujú taktiež až 3,5x väčší výkon v 3D aplikáciách. Dosku je možné osadiť až 64 GB DDR4 SO-DIMM RAM s taktom až 3200MHz, ktoré Vám umožnia naplno využiť výkon procesorov Tiger Lake. Doska disponuje štyrmi na sebe nezávislými grafickými výstupmi (HDMI, DP, eDP/LVDS, Type-C DP). Dva 2.5GbE sieťové porty sú 2,5x rýchlejšie ako štandardné GbE LAN porty a pre využitie ich plného potenciálu nepotrebujete žiadne špecifické vybavenie, stačí využiť Vaše existujúce CAT5e káble a znásobiť tak rýchlosť Vašej siete. Nové USB4 (typ C) ponúka prenosovú rýchlosť až 40 Gbps a je spätne kompatibilný s Thunderbolt 3 a všetkými predchádzajúcimi USB štandardmi. Na doske tiež nechýba podpora pre M.2 moduly, SATA 6gbp/s, USB4 a jeden PCI Express x8 slot (x4 signál).

Špecifikácia
Mini-ITX doska s integrovaným procesorom Intel Tiger Lake-UP3 Celeron/i3/i5/i7
Podpora pre pamäte o rýchlosti až 3200MHz s maximálnou kapacitou 64GB
Podpora pre štyri na sebe nezávislé monitory (HDMI, DP, eDP/LVDS, Type-C DP)
Dve Intel 2.5GbE LAN s podporou Intel AMT 11.0
1x PCIe x8 slot (x4 signál)
Napájanie 9 ~ 36V DC

Zaujal Vás tento produkt? Chcete ho kúpiť alebo získať ďalšie informácie?

Napíšte nám na michal.gajdusek@elvac.eu alebo zavolajte na +421 32 640 17 66

Pozrite sa tiež na naše PROJEKTOVÉ NOVINKY
a do sekcie ČO SA U NÁS DEJE

ELVAC E-SHOP

Poskytujeme obchodně-technické a inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti průmyslové automatizace, průmyslových a speciálních PC systémů, silnoproudé elektrotechniky a jednoúčelových strojů.

Odolná průmyslová výpočetní technika, komponenty a periferie

Komponenty a přístroje pro energetické soustavy

Průmyslová komunikace, převodníky, měření a sběr dat

Speciální monitory
a zařízení EIZO

Kontaktný formulár

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SA VÁM ČOSKORO OZVEME.


HĽADÁME NOVÝch
KOLEGOV