tKINO-ULT6

tKINO-ULT6

27.07.2021

|

Průmyslové počítače a periferie

Společnost ELVAC přináší na český trh novou embedded základní desku tKINO-ULT6 z dílny inovativního výrobce iEi Integration. Velikost Mini-ITX a výběr ze čtyř předinstalovaných procesorů Intel Core 11. generace zajistí dostatečný výkon a plynulý chod pro Vaše aplikace i v náročných teplotních podmínkách.

Základní deska tKINO-ULT6 je dodávána již s osazeným procesorem a tím nejvýkonnějším je Intel® Core™ i7-1185G7E (Tiger Lake) s nastavitelným výkonem pro optimalizaci spotřeby (TDP=28/15/12W) a integrovanou grafikou Intel® Iris® Xe. Procesory generace Tiger Lake-UP3 nabízí až o 22% vyšší výkon na jádro a až o 32% vyšší výkon s využitím všech jader než předchozí generace Whiskey Lake. Díky grafickému jádru Intel® Iris® Xe dosahují rovněž až 3,5x většího výkonu v 3D aplikacích. Desku je možné osadit až 64 GB DDR4 SO-DIMM RAM o taktech až 3200MHz, které Vám umožní naplno využít výkon procesorů Tiger Lake. Deska disponuje čtyřmi na sobě nezávislými grafickými výstupy (HDMI, DP, eDP/LVDS, Type-C DP). Dva 2.5GbE síťové porty jsou 2,5x rychlejší než standartní GbE LAN porty a pro využití jejich plného potenciálu nepotřebujete žádné specifické vybavení, stačí využít Vaše stávající CAT5e kabely a znásobit tak rychlost Vaší sítě. Nové USB4 (typ C) nabízí přenosovou rychlost až 40 Gbps a je zpětně kompatibilní s Thunderbolt 3 a všemi předchozími USB standarty. Na desce také nechybí podpora pro M.2 moduly, SATA 6gbp/s, USB4 a jeden PCI Express x8 slot (x4 signál).

Specifikace
Mini-ITX deska s integrovaným procesorem Intel Tiger Lake-UP3 Celeron/i3/i5/i7
Podpora pro paměti o rychlosti až 3200MHz s maximální kapacitou 64GB
Podpora pro čtyři na sobě nezávislé monitory (HDMI, DP, eDP/LVDS, Type-C DP)
Dvě Intel 2.5GbE LAN s podporou Intel AMT 11.0
1x PCIe x8 slot (x4 signál)
Napájení 9 ~ 36V DC

Zaujal Vás tento produkt? Chcete ho koupit nebo získat další informace?

Napište nám na ipc@elvac.eu nebo zavolejte na +420 597 407 321

Podívejte se také na naše PROJEKTOVÉ NOVINKY
a do sekce CO SE U NÁS DĚJE

ELVAC E-SHOP

Poskytujeme obchodně-technické a inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti průmyslové automatizace, průmyslových a speciálních PC systémů, silnoproudé elektrotechniky a jednoúčelových strojů.

Odolná průmyslová výpočetní technika, komponenty a periferie

Komponenty a přístroje pro energetické soustavy

Průmyslová komunikace, převodníky, měření a sběr dat

Speciální monitory
a zařízení EIZO

Kontaktní formulář

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SE VÁM BRZY OZVEME.


HLEDÁME NOVÉ
KOLEGY