uIBX-260

Nový ultra kompaktný vstavaný počítač uIBX-260

Spoločnosť ELVAC SK, s.r.o. prináša na slovenský trh nový ultra kompaktný vstavaný počítač uIBX-260 určený na podporu priemyselných aplikácií IoT, s dôrazom na spoľahlivosť 24 hodín denne a 7 dní v týždni. Novinka pochádza z dielne inovatívneho výrobcu, firmy iEi Integration a má všetky predpoklady pre nasadenie vo výrobnej automatizácií alebo pri integrácií do výrobných automatov alebo samoobslužných kioskov, ktoré si vyžadujú inštaláciu do stiesnených priestorov.

Počítač uIBX-260-EHL-JC-R10

je bezventilátorový priemyselný mini PC so štvorjadrovým procesorom Intel Celeron J6412 2.0 GHz, ktorý ponúka pohotový a spoľahlivý výkon pri nízkej spotrebe energie, TDP 10 W. K dispozícií sú dve flexibilné možnosti úložiska a to M.2 NVMe alebo 2,5″ SATA HDD, ktoré dostatočne vyhovuje potrebám na spracovanie dát. Počítač má vstavanú pamäť LPDDR4x 8 GB s možnosťou rozšírenia až na 16 GB. Napriek svojim malým rozmerom je systém osadený dostatočným rozhraním vstupov a výstupov, ako sú dva porty 2.5GbE LAN na prenos veľkého množstva dát alebo komunikáciu v reálnom čase, jeden port HDMI 1.4b (až 4k@ 30Hz) a dva porty RS-232, pričom jeden z nich podporuje aj RS-422/485. Na pripojenie periférií sú k dispozícií štyri porty USB 3.2 Gen2 s rýchlosťou 10Gb/s. uIBX je možné rozšíriť o jednu M.2 A-key pozíciu na inštaláciu voliteľného modulu pre bezdrátovú komunikáciu Wi-Fi 6E a Bluetooth 5.2.

Predný panel pre servis ukazuje premyslené konštrukčné rozloženie a obsahuje funkčné oblasti, ako je prepínač RESET pre reštart, prepínač AT/ATX pre zmenu režimu napájania  a prepínač CLR_CMOS pre obnovenie východzích nastavení BIOSu, tieto ovládače umožňujú pohodlné a jednoduché miestne nastavenie a údržbu. uIBX-260 podporuje operačné systémy Microsoft Windows 10, 11 a Linux. Napájanie systému je zabezpečené pomocou napájacieho adaptéru s výstupným napätím 12 V DC.

Počítač uIBX-260 bol navrhnutý na prevádzku v prostredí s rozšíreným rozsahom pracovných teplôt -10 až 50 °C a vďaka integrácií optimalizovaného pasívneho chladiča, vie podať maximálny výkon pri extrémnych okolitých podmienkach.  Na záver je dôležité zdôrazniť, že systém vyhovuje americkému vojenskému štandardu MIL-STD-810 H a má vynikajúcu ochranu proti nárazom a vibráciám.

Špecifikácia:

  • Ultrakompaktné priemyselné Mini PC, Fanless
  • CPU Intel® Celeron® J6412 2,0 GHz (až 2,6 GHz, štvorjadrový, TDP 10 W)
  • Vstavaná pamäť LPDDR4x 8G, rozšíriteľná na až 16 GB)
  • M.2 pre rozšírenie o bezdrôtovú komunikáciu
  • Štyri porty USB 3.2 Gen2 (10Gb/s)
  • Dva porty 2,5GbE LAN

Pre viac informácií nás prosím kontaktujte na obchod.sk@elvac.eu

Zaujal Vás tento produkt? Chcete ho kúpiť alebo získať ďalšie informácie?

Napíšte nám na michal.gajdusek@elvac.eu alebo zavolajte na +421 32 640 17 66

Pozrite sa tiež na naše PROJEKTOVÉ NOVINKY
a do sekcie ČO SA U NÁS DEJE

ELVAC E-SHOP

Poskytujeme obchodně-technické a inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti průmyslové automatizace, průmyslových a speciálních PC systémů, silnoproudé elektrotechniky a jednoúčelových strojů.

Odolná průmyslová výpočetní technika, komponenty a periferie

Komponenty a přístroje pro energetické soustavy

Průmyslová komunikace, převodníky, měření a sběr dat

Speciální monitory
a zařízení EIZO

Kontaktný formulár

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SA VÁM ČOSKORO OZVEME.


HĽADÁME NOVÝch
KOLEGOV