uIBX-260

18.07.2023

|

Průmyslové počítače a periferie

uIBX-260

Společnost ELVAC a.s. přináší na český trh nový ultra kompaktní vestavný počítač uIBX-260 určený pro podporu průmyslových aplikací IoT, s důrazem na spolehlivost 24 hodin denně 7 dní v týdnu. Novinka pochází z dílny inovativního výrobce firmy iEi Integration a má všechny předpoklady pro nasazení ve výrobní automatizaci nebo při integraci do výrobních automatů či samoobslužných kiosků, které vyžadují instalaci do stísněných prostor.

Počítač uIBX-260-EHL-JC-R10

je bezventilátorový průmyslový mini PC s čtyřjádrovým procesorem Intel Celeron J6412 2.0 GHz, který poskytuje pohotový a spolehlivý výkon při nízké spotřebě energie, TDP 10 W. K dispozici jsou dvě flexibilní možnosti úložiště a to M.2 NVMe nebo 2,5″ SATA HDD, které vyhoví potřebám pro zpracování dat. Počítač má vestavěnou paměť LPDDR4x 8 GB s možností rozšíření až na 16 GB. Navzdory svým malým rozměrům je systém osazen dostatečným rozhraním vstupů a výstupů, jako jsou dva porty 2.5GbE LAN pro přenos velkého množství dat nebo komunikaci v reálném čase, jeden port HDMI 1.4b (až 4k@ 30Hz) a dva porty RS-232, přičemž jeden z nich podporuje i RS-422/485. Pro připojení periferií jsou k dispozici čtyři porty USB 3.2 Gen2 s rychlostí 10Gb/s. uIBX je možné rozšířit o jednu M.2 A-key pozici pro instalaci volitelného modulu pro bezdrátovou komunikaci Wi-Fi 6E a Bluetooth 5.2.

Přední panel pro servis ukazuje promyšlené konstrukční rozložení a obsahuje funkční oblasti, jako je přepínač RESET pro restart, přepínač AT/ATX pro změnu režimu napájení  a přepínač CLR_CMOS pro obnovení výchozích nastavení BIOSu, tyto ovladače umožňují pohodlné a jednoduché místní nastavení a údržbu. uIBX-260 podporuje operační systémy Microsoft Windows 10, 11 a Linux. Napájení systému je zprostředkováno pomocí napájecího adaptéru s výstupním napětím 12 V DC.

Počítač uIBX-260 byl navržen pro provoz v prostředí s rozšířeným rozsahem pracovních teplot -10 až
50 °C a díky integraci optimalizovaného pasivního chladiče, umí podat maximální výkon při extrémních
okolních podmínkách.  Na závěr je důležité zdůraznit, že systém vyhovuje americkému vojenskému standardu MIL-STD-810 H a má vynikající ochranu proti nárazům a vibracím.

Specifikace:

• Ultrakompaktní průmyslové Mini PC, Fanless
• CPU Intel® Celeron® J6412 2,0 GHz (až 2,6 GHz, čtyřjádrový, TDP 10 W)
• Vestavěná paměť LPDDR4x 8G, rozšiřitelná na až 16 GB)
• M.2 pro rozšíření o bezdrátovou komunikaci
• Čtyři porty USB 3.2 Gen2 (10Gb/s)
• Dva porty 2,5GbE LAN

Zaujal Vás tento produkt? Chcete ho koupit nebo získat další informace?

Napište nám na ipc@elvac.eu nebo zavolejte na +420 597 407 321

Podívejte se také na naše PROJEKTOVÉ NOVINKY
a do sekce CO SE U NÁS DĚJE

ELVAC E-SHOP

Poskytujeme obchodně-technické a inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti průmyslové automatizace, průmyslových a speciálních PC systémů, silnoproudé elektrotechniky a jednoúčelových strojů.

Odolná průmyslová výpočetní technika, komponenty a periferie

Komponenty a přístroje pro energetické soustavy

Průmyslová komunikace, převodníky, měření a sběr dat

Speciální monitory
a zařízení EIZO

Kontaktní formulář

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SE VÁM BRZY OZVEME.


HLEDÁME NOVÉ
KOLEGY