DRPC240 (1)

DRPC-240

13.05.2022

|

Priemyselné počítače a periférie

Novinka výkonný počítač DRPC-240 s procesormi Intel® Core™ 11. generácie, pochádza z dielne inovatívneho výrobcu priemyselných riešení, firmy iEi Technology a má všetky predpoklady pre využitie v moderných aplikáciách výrobnej automatizácie.

Jedná sa o flexibilný mini počítač na DIN lištu, s tromi voliteľný procesor procesormi Tiger Lake. Najvýkonnejšou voľbou je Intel® Core™ i7-1185GRE s nastaviteľným výkonom pre optimalizáciu spotreby (TDP 15/12W) a integrovanou grafikou Intel® Iris® Xe. Počítač je osadený 8 GB DDR4 SO-DIMM RAM s taktom až 3200MHz, ktorý je možné rozšíriť až na 32 GB, ktoré Vám umožní naplno využiť výkon procesorov.
Systém je osadený 4x 2.5GbE Gigabit LAN pre vysokorýchlostnú sieťovú komunikáciu. Všetky štyri porty podporujú funkciu TCC (poskytujú optimálny výpočtový a časový výkon pre aplikácie v reálnom čase) a TSN (umožňujú ultra spoľahlivú komunikáciu cez Ethernet s nízkou latenciou pre podporu časovo citlivých aplikácií). LAN porty súčasne umožňujú voliteľné PoE napájanie pomocou PoE modulu, pre prívod elektrickej energie a dát súčasne.

Periférie je možné pripojiť cez 2x USB 3.2 Gen2 a 2x USB 2.0. Pre klasickú sériovú komunikáciu typu RS-232 a RS422/485 sú tu 2×2 konektory rozhraním DB-9 s izoláciou 2,5 kV. Digitálnu komunikáciu umožňuje 12-bitový digitálny DIO konektor so šiestimi vstupmi a výstupmi, slúžiaci pre prepojenie so snímačmi a regulátormi. Úložný priestor pre dáta je v počítači riešený klasicky jednou pozíciou pre 2,5″ SATA 6Gb/s HDD/SSD. Pripojenie displeja je možné cez grafické výstupy HDMI a Display Port.

Počítač je možné rozšíriť o jednu PCIe kartu x4 a je navyše vybavený dvoma PCIe slotmi pre moduly M.2, pre voliteľné osadenie Wi-Fi/Bluetooth/4G modulom pre bezdrôtovú komunikáciu, pre ktorú je tu pripravený aj 1x SIM slot on board. DRPC-240 môže byť tiež voliteľne dodaný s kryptovacim modulom TPM 2.0, ktorý umožňuje šifrovanie dát a hesiel na disku pomocou technológie BitLocker. TPM potom zaisťuje vyššiu úroveň zabezpečenia pred malwarom a skimmingom.

DRPC-240 bol navrhnutý na prevádzku v prostredí s rozšíreným rozsahom pracovných teplôt -20 až 60 °C, čo umožňuje zariadenie inštalovať vo vonkajších rozvádzačoch určených na monitoring. Jedná sa o kompaktný počítač s odolnou hliníkovou konštrukciou vybavenou masívnym pasívnym chladičom, ktorý vypĺňa pravú stranu šasi. Pre aplikácie s nízkym prietokom vzduchu je k dispozícii voliteľný externý ventilátor na vytvorenie aktívneho prúdenia a odvodu tepla.

Napájanie systému je možné realizovať v rozsahu 12 ~ 28V DC.

Vďaka súladu so štandardom MIL-STD-810G 514.6C-1 pre vibrácie, je vstavaný počítač DRPC-240 vhodný aj pre použitie vo vozidlách. Jeho využitie sa tiež ponúka na monitoring životného prostredia, automatizáciu budov pre ovládanie a riadenie klimatizácie, vykurovanie, chladenie a osvetlenie.

  • Podporované procesory:

Intel® Celeron® 6305 1,8GHz (dvojjadrový, 15W TDP)
Intel® Core™ i5-1145G7E 1,5GHz (až 4,1GHz, štvorjadrový, 15W TDP)
Intel® Core™ i7-1185G7E 1,8 GHz (až 4,4 GHz, štvorjadrový, 15 W TDP)

  • 4 porty 2,5GbE s podporou PoE
  • Dva RS-232 a dva RS-422/485 (s izoláciou 2,5 kV)
  • Spĺňa požiadavky CE/FCC

Zaujal Vás tento produkt? Chcete ho kúpiť alebo získať ďalšie informácie?

Napíšte nám na michal.gajdusek@elvac.eu alebo zavolajte na +421 32 640 17 66

Pozrite sa tiež na naše PROJEKTOVÉ NOVINKY
a do sekcie ČO SA U NÁS DEJE

ELVAC E-SHOP

Poskytujeme obchodně-technické a inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti průmyslové automatizace, průmyslových a speciálních PC systémů, silnoproudé elektrotechniky a jednoúčelových strojů.

Odolná průmyslová výpočetní technika, komponenty a periferie

Komponenty a přístroje pro energetické soustavy

Průmyslová komunikace, převodníky, měření a sběr dat

Speciální monitory
a zařízení EIZO

Kontaktný formulár

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SA VÁM ČOSKORO OZVEME.


HĽADÁME NOVÝch
KOLEGOV