DRPC240 (1)

DRPC-240

13.05.2022

|

Průmyslové počítače a periferie

Novinka výkonný počítač DRPC-240 s procesory Intel® Core™ 11. generace, pochází z dílny inovativního výrobce průmyslových řešení, firmy iEi Technology a má všechny předpoklady pro využití v moderních aplikacích výrobní automatizace.

Jedná se o flexibilní mini počítač na DIN lištu, s třemi volitelný procesor procesory Tiger Lake. Nejvýkonnější volbou je Intel® Core™ i7-1185GRE s nastavitelným výkonem pro optimalizaci spotřeby (TDP 15/12W) a integrovanou grafikou Intel® Iris® Xe. Počítač je osazen 8 GB DDR4 SO-DIMM RAM o taktech až 3200MHz, jenž je možné rozšířit až na 32 GB, které Vám umožní naplno využít výkon procesorů.
Systém je osazen 4x 2.5GbE Gigabit LAN pro vysokorychlostní síťovou komunikaci. Všechny čtyři porty podporují funkci TCC (poskytují optimální výpočetní a časový výkon pro aplikace v reálném čase) a TSN (umožňují ultra spolehlivou komunikaci přes Ethernet s nízkou latencí pro podporu časově citlivých aplikací).  LAN porty současně umožňují volitelné PoE napájení pomocí PoE modulu, pro přívod elektrické energie a dat současně.

Periferie je možné připojit přes 2x USB 3.2 Gen2 a 2x USB 2.0. Pro klasickou sériovou komunikaci typu RS-232 a RS422/485 jsou zde 2×2 konektory rozhraním DB-9 s izolací 2,5 kV. Digitální komunikaci umožňuje 12bitový digitální DIO konektor s šesti vstupy a výstupy, sloužící pro propojení se snímači a regulátory. Úložný prostor pro data je v počítači řešen klasicky jednou pozici pro 2,5″ SATA 6Gb/s HDD/SSD. Připojení displeje je možné přes grafické výstupy HDMI a Display Port.

Počítač je možné rozšířit o jednu PCIe kartu x4 a je navíc vybaven dvěma PCIe sloty pro moduly M.2,  pro volitelné osazení Wi-Fi/Bluetooth/4G modulem pro bezdrátovou komunikaci, pro kterou je zde připraven i 1x SIM slot on board. DRPC-240 může být také volitelně dodán s kryptovacim modulem TPM 2.0, který umožňuje šifrování dat a hesel na disku pomocí technologie BitLocker. TPM pak zajišťuje vyšší úroveň zabezpečení před malwarem a skimmingem.

DRPC-240 byl navržen na provoz v prostředí s rozšířeným rozsahem pracovních teplot -20 až 60 °C, což umožňuje zařízení instalovat ve venkovních rozvaděčích určených pro monitoring. Jedná se o kompaktní počítač s odolnou hliníkovou konstrukcí opatřenou masivním pasivním chladičem, který vyplňuje pravou stranu šasi. Pro aplikace s nízkým průtokem vzduchu je k dispozici volitelný externí ventilátor pro vytvoření aktivního proudění a odvodu tepla.

Napájení systému je možno realizovat v rozsahu 12 ~ 28V DC.

Díky souladu se standardem MIL-STD-810G 514.6C-1 pro vibrace, je vestavný počítač DRPC-240 vhodný i pro použití ve vozidlech. Jeho využití se také nabízí k monitoringu životního prostředí, automatizaci budov pro ovládání a řízení klimatizace, vytápění, chlazení a osvětlení.

  • Podporované procesory:

Intel® Celeron® 6305 1,8GHz (dvoujádrový, 15W TDP)
Intel® Core™ i5-1145G7E 1,5GHz (až 4,1GHz, čtyřjádrový, 15W TDP)
Intel® Core™ i7-1185G7E 1,8GHz (až 4,4GHz, čtyřjádrový, 15W TDP)

  • 4 porty 2,5GbE s podporou PoE
  • Dva RS-232 a dva RS-422/485 (s izolací 2,5 kV)
  • Splňuje požadavky CE/FCC

Zaujal Vás tento produkt? Chcete ho koupit nebo získat další informace?

Napište nám na ipc@elvac.eu nebo zavolejte na +420 597 407 321

Podívejte se také na naše PROJEKTOVÉ NOVINKY
a do sekce CO SE U NÁS DĚJE

ELVAC E-SHOP

Poskytujeme obchodně-technické a inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti průmyslové automatizace, průmyslových a speciálních PC systémů, silnoproudé elektrotechniky a jednoúčelových strojů.

Odolná průmyslová výpočetní technika, komponenty a periferie

Komponenty a přístroje pro energetické soustavy

Průmyslová komunikace, převodníky, měření a sběr dat

Speciální monitory
a zařízení EIZO

Kontaktní formulář

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SE VÁM BRZY OZVEME.


HLEDÁME NOVÉ
KOLEGY