PPC2-Cxxx-ADL

01.12.2023

|

Priemyselné počítače a periférie

Panelové počítače série PPC2-ADL od IEI s ešte väčším výkonom a odolnosťou

Spoločnosť IEI uviedla na trh sériu panelových počítačov PPC2-ADL navrhnutých pre náročné priemyselné použitie vyžadujúce vysoký výpočtový výkon.

Tieto panelové počítače dlhodobo fungujú v nepretržitom režime 24/7 a podávajú stabilný výkon aj pri značnom kolísaní okolitých teplôt. Zásluhu na tom majú odolné komponenty s vysokou tepelnou výdržou a funkčne navrhnutý design.

Robustné počítače série PPC2-ADL majú integrovaný procesor Intel Core 12. generácie podporujúci pamäte DDR4. Ďalej sú počítače vybavené grafikou Intel UHD, slotom PCIe Gen4 x16 pre rozšírenie funkcií a dotykovým displejom PCAP s UV filtrom a úpravou proti odlesku. Hardwarové prevedenie dopĺňa integrované napájanie so vstupom pre striedavý prúd umožňujúci neobmedzené využitie počítača vo výrobných halách.

 

Poriadny výpočtový výkon pre náročný priemysel

Panelové počítače série PPC2-ADL využívajú integrované procesory Intel Core i7/i5/i3/Pentium 12. generácie a čipset Intel H610 s podporou až 12 jadier a frekvenciou až 4,9 GHz. Tieto komponenty umožňujú počítačom zvládať ničím nelimitovanú záťaž.

Vysokému pracovnému nasadeniu pomáha aj integrovaná grafika Intel UHD s až 32 EUs dovoľujúca pripojenie dvoch displejov s rozlíšením 4K.

Vďaka dvom slotom SO-DIMM pre až 64 GB pamäte s frekvenciou 3200MT/s dosahujú panelové počítače PPC2-ADL ťažko uveriteľné rýchlosti spracovania dát, minimálnej latencie a maximálneho výkonu.

 

Univerzálna rozšíriteľnosť o všetky periférie

Séria panelových počítačov PPC2-ADL je vybavená slotom PCIe Gen4 x16 pre rozšírenie o periférie ako sú grafické karty, SSD, karty na spracovanie videa alebo akcelerátory AI. Slot je za účelom zaistenia minimálnej latencie pripojený priamo k CPU.

 

Spoľahlivá sieťová komunikácia a voľba možnosti pripojenia

Dva vysoko rýchlostné porty LAN 2.5 GbE zaisťujú sieťovú redundanciu, umožňujú pripojenie viacerých IoT zariadení a zvyšujú produktivitu.

Vnútri panelových počítačov je tiež slot M.2 E podporujúci rozhranie PCIe Gen3 x1, USB 2.0 a CNVi, ktoré ponúka voliteľné možnosti Wi-Fi a Bluetooth.

 

Vysoko odolný a ľahko ovládateľný displej

Panelové počítače PPC2-ADL majú plochý dotykový displej PCAP s tesnením odolným aj proti tlakovej vode, čo znamená splnenie krytia IP65.

Dotyková vrstva displeja využíva desaťbodovú projekčne kapacitnú technológiu umožňujúcu ovládanie počítača v rukaviciach alebo s mokrými rukami. Povrch displeja je odolný voči poškriabaniu v tvrdosti 7H a navyše má anti-odleskovú úpravu s UV ochranou pre perfektnú čitateľnosť.

Séria počítačov PPC2-ADL ponúka modely s displejmi v pomere strán 4:3 pri veľkostiach 15″, 5:4 pri veľkostiach 17″ a 19″ a 16:9 pri veľkostiach 15,6″, 18,5″a 21,5″ .

 

Spoľahlivé fungovanie pri nízkych aj vysokých teplotách

Panelové počítače PPC2-ADL bez problémov pracujú pri teplotách od -10 do +50 °C. Tiež zvládajú variabilnú montáž, či už do panelu, na stenu cez VESA, na ramenový držiak, do 19“ RACKu alebo dverí rozvádzača. Napájané sú z integrovaného zdroja, ktorý eliminuje neprehľadnú spleť káblov. Napájací vstup pre striedavý prúd zjednodušuje integráciu do strojov.

 

Všetky počítače od IEI zo série PPC2-ADL spĺňajú vysoký štandard nevyhnutný pre výpočtovú techniku určenú pre priemyselnú automatizáciu.

 

Zaujal Vás tento produkt? Chcete ho kúpiť alebo získať ďalšie informácie? Napíšte nám na ipc@elvac.eu alebo zavolajte na +420 597 407 321.

Zaujal Vás tento produkt? Chcete ho kúpiť alebo získať ďalšie informácie?

Napíšte nám na michal.gajdusek@elvac.eu alebo zavolajte na +421 32 640 17 66

Pozrite sa tiež na naše PROJEKTOVÉ NOVINKY
a do sekcie ČO SA U NÁS DEJE

ELVAC E-SHOP

Poskytujeme obchodně-technické a inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti průmyslové automatizace, průmyslových a speciálních PC systémů, silnoproudé elektrotechniky a jednoúčelových strojů.

Odolná průmyslová výpočetní technika, komponenty a periferie

Komponenty a přístroje pro energetické soustavy

Průmyslová komunikace, převodníky, měření a sběr dat

Speciální monitory
a zařízení EIZO

Kontaktný formulár

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SA VÁM ČOSKORO OZVEME.


HĽADÁME NOVÝch
KOLEGOV