PPC2-Cxxx-ADL

01.12.2023

|

Průmyslové počítače a periferie

Panelové počítače série PPC2-ADL od IEI s ještě větším výkonem a odolností

Společnost IEI uvedla na trh sérii panelových počítačů PPC2-ADL navržených pro náročné průmyslové použití vyžadující vysoký výpočetní výkon.

Tyto panelové počítače dlouhodobě fungují v nepřetržitém režimu 24/7 a podávají stabilní výkon i při značném kolísání okolních teplot. Zásluhu na tom mají odolné komponenty s vysokou tepelnou výdrží a funkčně navržený design.

Robustní počítače série PPC2-ADL mají integrovaný procesor Intel Core 12. generace podporující paměti DDR4. Dále jsou počítače vybaveny grafikou Intel UHD, slotem PCIe Gen4 x16 pro rozšíření funkcí a dotykovým displejem PCAP s UV filtrem a úpravou proti odlesku. Hardwarové provedení doplňuje integrované napájení se vstupem pro střídavý proud umožňující neomezené využití počítače ve výrobních halách.

 

Pořádný výpočetní výkon pro náročný průmysl

Panelové počítače série PPC2-ADL využívají integrované procesory Intel Core i7/i5/i3/Pentium 12. generace a čipset Intel H610 s podporou až 12 jader a frekvencí až 4,9 GHz. Tyto komponenty umožňují počítačům zvládat ničím nelimitovanou zátěž.

Vysokému pracovním nasazení pomáhá také integrovaná grafika Intel UHD s až 32 EUs dovolující připojení dvou displejů s rozlišením 4K.

Díky dvěma slotům SO-DIMM pro až 64 GB paměti s frekvencí 3200MT/s dosahují panelové počítače PPC2-ADL těžko uvěřitelné rychlosti zpracování dat, minimální latence a maximálního výkonu.

 

Univerzální rozšiřitelnost o veškeré periférie

Série panelových počítačů PPC2-ADL je vybavena slotem PCIe Gen4 x16 pro rozšíření o periférie jako jsou grafické karty, SSD, karty pro zpracování videa nebo akcelerátory AI. Slot je za účelem zajištění minimální latence připojen přímo k CPU.

 

Spolehlivá síťová komunikace a volba možnosti připojení

Dva vysoce rychlostní porty LAN 2.5 GbE zajišťují síťovou redundanci, umožňují připojení více IoT zařízení a zvyšují produktivitu.

Uvnitř panelových počítačů je také slot M.2 E podporující rozhraní PCIe Gen3 x1, USB 2.0 a CNVi, které nabízí volitelné možnosti Wi-Fi a Bluetooth.

 

Vysoce odolný a snadno ovladatelný displej

Panelové počítače PPC2-ADL mají plochý dotykový displej PCAP s těsněním odolným i proti tlakové vodě, což znamená splnění krytí IP65.

Dotyková vrstva displeje využívá desetibodovou projekčně kapacitní technologii umožňující ovládání počítače v rukavicích nebo s mokrýma rukama. Povrch displeje je odolný proti poškrábání v tvrdosti 7H a navíc má anti-odleskovou úpravu s UV ochranou pro perfektní čitelnost.

Série počítačů PPC2-ADL nabízí modely s displeji v poměru stran 4:3 u velikostí 15″, 5:4 u velikostí 17″ a 19″ a 16:9 u velikostí 15,6″, 18,5″a 21,5″.

 

Spolehlivé fungování při nízkých i vysokých teplotách

Panelové počítače PPC2-ADL bez problému pracují při teplotách od -10 do +50 °C. Také zvládají variabilní montáž, ať už do panelu, na zeď přes VESA, na ramenový držák, do 19“ RACKu nebo dveří rozvaděče. Napájené jsou z integrovaného zdroje, který eliminuje nepřehlednou změť kabelů. Napájecí vstup pro střídavý proud zjednodušuje integraci do strojů.

 

Všechny počítače od IEI ze série PPC2-ADL splňují vysoký standard nezbytný pro výpočetní techniku určenou pro průmyslovou automatizaci.

 

Zaujal Vás tento produkt? Chcete ho koupit nebo získat další informace? Napište nám na ipc@elvac.eu nebo zavolejte na +420 597 407 321.

 

Zaujal Vás tento produkt? Chcete ho koupit nebo získat další informace?

Napište nám na ipc@elvac.eu nebo zavolejte na +420 597 407 321

Podívejte se také na naše PROJEKTOVÉ NOVINKY
a do sekce CO SE U NÁS DĚJE

ELVAC E-SHOP

Poskytujeme obchodně-technické a inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti průmyslové automatizace, průmyslových a speciálních PC systémů, silnoproudé elektrotechniky a jednoúčelových strojů.

Odolná průmyslová výpočetní technika, komponenty a periferie

Komponenty a přístroje pro energetické soustavy

Průmyslová komunikace, převodníky, měření a sběr dat

Speciální monitory
a zařízení EIZO

Kontaktní formulář

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SE VÁM BRZY OZVEME.


HLEDÁME NOVÉ
KOLEGY