Cincoze CO-100

Cincoze CO-100

03.11.2022

|

Průmyslové počítače a periferie

Nové, ještě odolnější dipsleje Cincoze CO-100

Průmyslové displeje bez předního rámečku neboli LCD kity jsou vyvíjeny pro nasazení nejen do průmyslu, ale prakticky do všech prostředí, kde klasické monitor nelze vměstnat do menšího prostoru a sladit jeho vzhled s výrobním strojem nebo zařízením, které má konkrétní design, který by klasický vzhled stroje/zařízení narušoval.

Firma Cincoze uvádí na trh řadu displejů CO-100 , které mají robustní vlastnosti a exkluzivní nastavitelnou konstrukci pro snadnou montáž do skříní nejen z různých materiálů ale i různých tlouštěk. LCD je určen primárně pro průmyslové aplikace, jako jsou automatizační a jednoúčelové stroje a kiosky. Nový displejový modul CO-W121C, o velikosti 21,5“ s vysokým rozlišením FHD a poměrem stran 16:9 a dotykovou obrazovkou PCAP, je největším přírůstkem řady CO-100, která dále rozšiřuje škálu velikostí (připravujeme 12“ a 15“), poměrů zobrazení a způsobů dotyku, tak aby vyhověl širšímu spektru potřeb trhu.

Společnost Cincoze využívá systém konvertibilních displejů (CDS, patent č. M482908), takže řadu open frame CO-100 lze kombinovat s počítačovými moduly P2000 či P1000 a vytvořit tak průmyslový panelový počítač, nebo je lze kombinovat s monitorovým modulem M1000 a vytvořit tak průmyslový dotykový monitor a přitom zachovat flexibilitu pro budoucí modernizaci.

 

Nastavitelná konstrukce usnadňuje instalaci

Největší předností řady CO-100 je nastavitelná montážní konzole, speciálně vyvinutá pro výrobce jednoúčelových strojů. Nastavení tloušťky usnadňuje montáž do skříní různých tlouštěk a umožňuje přesné a stabilní umístění. Řada CO-100 rovněž podporuje různé způsoby fixace – panelový či bossový, pro plochou nebo standardní montáž, což zjednodušuje proces instalace a poskytuje pohodlnější integraci a zároveň hladký a konzistentní vzhled pro skříně různých materiálů a tlouštěk.

Řada CO-100 se odpoutává od tradičních konstrukcí s otevřeným rámečkem a díky novému integrovanému montážnímu systému, snižuje složitost přizpůsobení pro instalaci do zařízení, zvyšuje efektivitu nasazení na místě a zjednodušuje náklady na budoucí údržbu. Různé způsoby instalace podporují širokou škálu aplikací, přičemž základem je plochá a standardní montáž. Po odstranění montážních lišt lze použít VESA uchycení pro samostatnou montáž nebo instalaci do 19″ rozvaděče.

Open-frame displeje Cincoze CO-100 ztělesňují kvalitu, stabilitu a robustnost a to díky materiálům průmyslové třídy, vodotěsnosti a prachotěsnosti předního panelu s krytím IP65, podpoře provozu při teplotách 0-70 °C a životnosti podsvícení 50 000 hodin. Řada CO-100 je také v souladu s požadavky CE a FCC na EMC, takže se ideálně hodí pro automatizační aplikace HMI.

Specifikace:

  • 21,5″ displej TFT-LCD s kapacitním dotykovým displejem
  • Podpora technologie Cincoze Patent CDS/ PPC/Monitor
  • Jas: 300 cd/m² , Kontrastní poměr 5000 : 1
  • Životnost: 50.000 hodin MTBF
  • Navrženo s nastavitelným montážním držákem
  • Podpora plochého / standardního / VESA / rackového uchycení
  • Přední panel vyhovuje krytí IP65
  • Provozní teplota 0°C to 70°C

 

 

Zaujal Vás tento produkt? Chcete ho koupit nebo získat další informace?

Napište nám na ipc@elvac.eu nebo zavolejte na +420 597 407 321

Podívejte se také na naše PROJEKTOVÉ NOVINKY
a do sekce CO SE U NÁS DĚJE

ELVAC E-SHOP

Poskytujeme obchodně-technické a inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti průmyslové automatizace, průmyslových a speciálních PC systémů, silnoproudé elektrotechniky a jednoúčelových strojů.

Odolná průmyslová výpočetní technika, komponenty a periferie

Komponenty a přístroje pro energetické soustavy

Průmyslová komunikace, převodníky, měření a sběr dat

Speciální monitory
a zařízení EIZO

Kontaktní formulář

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SE VÁM BRZY OZVEME.


HLEDÁME NOVÉ
KOLEGY