Mohlo by vás zajímat

ELVAC před objektivem – výroba RTU

ELVAC před objektivem – výroba RTU

24.05.2023

Naše společnost se věnuje mnoha technickým oborům. Navrhujeme řešení, vyrábíme hotové produkty či jejich části a poskytujeme nejrůznější služby. Ne každý, kdo s námi spolupracuje zná plný rozsah naší činnosti. Rozhodli jsme se proto přiblížit Vám jednotlivá oddělení pomocí krátkých videí, která poodhalí, co vše a jakže to ten ELVAC dělá. Provedeme Vás jednotlivými kroky výroby, dáme nahlédnout do míst, kde se jako zákazník bežně nepodívate a především můžete na vlastní oči vidět pracovní postupy, které zaručují že naše výrobky a služby dostojí či převýší všechny pro ně požadované  normy.

Výroba ELVAC RTU zblízka

V prvním díle našeho seriálu  ELVAC před objektivem nahlédneme pod pokličku naší divize energetiky, která se primárně zabývá návrhem a výrobou RTU (remote terminal unit), neboli česky vzdálených terminálových jednotek. Tyto jednotky vyrábíme v Ostravě na ulici Hasičská již více než 30 let, přičemž roční výrobní náklad činí průměrně 5000 kusů. Vedle tuzemských zákazníku, nám důvěřují také v zahraničí, konkrétně pak ve 20 zemích na celkem 4 kontinentech.

Naše portfolio RTU jednotek zahrnuje:

 

Co dalšího nabízí naše divize energetiky?

Vedle RTU jednotek se dále zabýváme také:

 

Katalogy a aplikační průvodce

APLIKAČNÍ PRŮVODCE PRO ENERGETICKÁ ŘEŠENÍ

 

Veškeré další informace k našim produktům a službám v oblasti energetiky naleznete na webu www.rtu.cz 

ELVAC E-SHOP

Poskytujeme obchodně-technické a inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti průmyslové automatizace, průmyslových a speciálních PC systémů, silnoproudé elektrotechniky a jednoúčelových strojů.

Odolná průmyslová výpočetní technika, komponenty a periferie

Komponenty a přístroje pro energetické soustavy

Průmyslová komunikace, převodníky, měření a sběr dat

Speciální monitory
a zařízení EIZO

Kontaktní formulář

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SE VÁM BRZY OZVEME.


HLEDÁME NOVÉ
KOLEGY