Průmyslový počítač GM_3000

GP-3000

27.04.2021

|

Průmyslové počítače a periferie

Nový PC Cincoze GP-3000 kombinuje výkonnou základní platformu s možnostmi rozšíření o grafické karty což z něj činí ideální řešení pro aplikace umělé inteligence, algoritmů strojového učení nebo pro pokročilou automatizaci. Exkluzivní rozšiřující moduly GEB (GPU Expansion Box) poskytují možnost doplnit výkonný průmyslový počítač GP-3000 až o dvě výkonné grafické karty plné délky s podporou karet až RTX 3090, které umožní nepřetržité zpracování obrazu a komplexní výpočty pro strojové učení, autonomní řízení, automatickou vizuální kontrolu nebo mobilní monitoring.

Nový počítač Cincoze GP-3000 nabízí extrémní výpočetní výkon díky volitelným procesorům Intel® Xeon® nebo Core ™ i3 / i5 / i7 8. a 9. generace s čipovou sadou Intel® C246 a možností osazení dvou DDR4 SO-DIMM RAM, podporujícího celkově až 64GB operační paměti, což je konfigurace ideální pro složité operace a multitasking. Potřebujete ještě větší výkon? Pro ten případ jsou připraveny rozšiřující moduly GEB a to GP-3001 nebo GP-3002, které nabízejí kombinaci úžasných funkcí s možnosti rozšíření o ty nejvýkonnější grafické karty dostupné na trhu. Výrobce Cincoze vyvinul unikátní nastavitelný úchytný systém, který nejen zafixuje grafickou kartu, ale i zajistí dodatečnou ochranu proti otřesům v prostředí s vysokými vibracemi. Rozšiřující moduly GEB nabízejí několik vestavěných slotů PCIe pro různé vysokorychlostní rozšiřující karty.

Předností GPU počítače GP-3000 je široká škála vysokorychlostních I/O rozhraní včetně šesti portů USB 3.2 Gen2 (10Gbps) a pěti připojení GbE LAN, najdete zde i standardní vstupy jako HDMI, DisplayPort, VGA a 2x RS-232/422/485 COM. Prostřednictvím exkluzivních technologií CMI a CFM vyvinutých a patentovaných společností Cincoze, je možné dále PC rozšířit až o osm portů GbE PoE, dva USB 3.2 nebo o duální 10 Gb/s LAN porty. Pro ukládání dat jsou k dispozici úložiště zahrnují vysokorychlostní sloty M.2 NVMe a čtyři pozice pro 2,5 ”HDD či SSD, které jsou vyměnitelné za provozu z přední strany PC. Systém poskytuje vysokou datovou propustnost nebo úplnou redundanci dat díky podpoře RAID 0/1/5/10. Další možností o rozšíření je modul IGN s funkcí kontroly napětí po nastartování a vypnutí vozidla. Pomocí IGN se nastaví v systému zpožděný čas vypnutí napájení a ochrání data a počítač při nestabilním napájení.
Dech beroucí výkon systému znamená neúprosné požadavky na přesný design pro odvod tepla a celkový rozpočet na napájení, a to až 720 W, který zajišťuje spolehlivou účinnost v náročných průmyslových aplikacích. Unikátní tepelný design a diskrétní chladicí systémy pro CPU a GPU maximalizují účinnost rozptylu tepla. Kromě toho je k dispozici sada externích ventilátorů pro vytvoření aktivního proudění vzduchu pro odvod tepla v prostředích s nízkým průtokem vzduchu.

V souladu s průmyslovým standardem se GP-3000 vyznačuje širokou podporou pracovní teploty od -40 °C do +70 °C, odolností proti otřesům a vibracím 50G až 5G a splňuje certifikaci MIL-STD-810G. GP-3000 má i certifikaci E-mark a EN 50155 (EN 50121-3-2), takže je vhodný pro nasazení v kolejových a dopravních aplikacích. Dále je vybaven širokopásmovým napěťovým vstupem 9 až 48V DC, přepěťovou ochranou, nadproudovou ochranou a ESD ochranou.

Díky spojení špičkového výpočetního a grafického výkonu, škálovatelnosti, funkcionality a unikátního designu, přináší počítač GP-3000 výjimečné řešení, které splňuje kritické požadavky dnešního světa strojového vidění, rozpoznávání obrazu a autonomní dopravy.

Zaujal Vás tento produkt? Chcete ho koupit nebo získat další informace?

Napište nám na ipc@elvac.eu nebo zavolejte na +420 597 407 321

Podívejte se také na naše PROJEKTOVÉ NOVINKY
a do sekce CO SE U NÁS DĚJE

ELVAC E-SHOP

Poskytujeme obchodně-technické a inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti průmyslové automatizace, průmyslových a speciálních PC systémů, silnoproudé elektrotechniky a jednoúčelových strojů.

Odolná průmyslová výpočetní technika, komponenty a periferie

Komponenty a přístroje pro energetické soustavy

Průmyslová komunikace, převodníky, měření a sběr dat

Speciální monitory
a zařízení EIZO

Kontaktní formulář

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SE VÁM BRZY OZVEME.


HLEDÁME NOVÉ
KOLEGY