Průmyslový počítač IDS_IO

IDS-310AI

04.06.2021

|

Průmyslové počítače a periferie

Společnost ELVAC a.s. přináší na český trh nový, ultra kompaktní, rozšiřitelný počítač IDS-310AI, určený pro aplikace digitálních zobrazování informací a umělou inteligenci s důrazem na spolehlivost v provozu 24 hodin denně 7 dní v týdnu.

Novinka IDS se může pochlubit škálovatelným výpočetním výkonem čtyřjádrového procesoru Intel® Celeron® J3455 1.5GHz s architekturou Apollo Lake a integrovaným grafickým procesorem Intel® HD Graphics 500. Procesor nabízí dostatek výkonu pro pohotové zpracování médií při velmi nízké spotřebě energie (TDP 10W).  Počítač má předinstalovanou akcelerační kartu Mustang-MPCIE-MX2, která obsahuje dva procesory Intel® Movidius ™ Myriad ™ X VPU, které poskytují flexibilní řešení pro aplikace zpracování obrazu a umělé inteligence.

Navzdory svým malým rozměrům je systém osazen dostatečným počtem rozhraní vstupů a výstupů, nezbytnými konektory 2x Gigabit Intel LAN pro vysokorychlostní síťovou komunikaci, 3x USB 3.2 Gen1 a pro sériovou komunikaci rozhraním typu RS-232/422/485, které je řešeno přes konektor DB-9. Digitální audio a video signály jsou přenášeny přes tři HDMI porty, které nabízejí zobrazení ve vysokém rozlišení 4K UHD (3840×2160) 30Hz. Počítač je možné volitelně doplnit o M2 modul formátu 1 x 2230 A key, pro bezdrátovou Wi-Fi komunikaci.

Úložný prostor pro data je v počítači řešen předinstalovaným modulem SATADOM s kapacitou 128 GB, který lze rozšířit o data na Micro SD kartě díky osazenému Micro SD slotu.  Systém je dodáván s předinstalovanou pamětí 8 GB DDR3L SO-DIMM.
IDS-310AI je minimalistický vestavný počítač s odolnou hliníkovou konstrukcí opatřenou pasivním chladičem, který vyplňuje celou horní stranu šasi. Spodní strana počítače je vybavena montážními lištami pro přišroubování na zeď.

Počítač IDS-310AI byl navržen pro provoz v prostředí s rozšířeným rozsahem pracovních teplot -20 až 45°C a je vyroben a sestaven tak, aby mohl podat maximální výkon i v náročném pracovním prostředí.  Napájení systému je zprostředkováno pomocí napájecího adaptéru s výstupním napětím 12V DC. Pasivní chlazení systému a nízká spotřeba energie, zaručují spolehlivost a dlouhou životnost počítače. Na závěr je důležité zdůraznit bezúdržbovost tohoto řešení, jelikož zde nejsou přítomny mechanické pohyblivé součástky, žádné výměnné baterie, větráky, ani ventilační otvory.

Počítač IDS-310AI je určen pro segment digitálních zobrazovačů, dále pro aplikace dohledu, maloobchodu a v dopravě.

Specifikace:
Intel® Celeron® J3455 1,5 GHz (až 2,3 GHz, TDP 10 W)
2x GbE LAN; 3xUSB 3.2 Gen1
Slot M.2 A-key pro rozšíření o Wi-Fi modul
Předinstalovaná akcelerační karta Mustang-MPCIE-MX2

Zaujal Vás tento produkt? Chcete ho koupit nebo získat další informace?

Napište nám na ipc@elvac.eu nebo zavolejte na +420 597 407 321

Podívejte se také na naše PROJEKTOVÉ NOVINKY
a do sekce CO SE U NÁS DĚJE

ELVAC E-SHOP

Poskytujeme obchodně-technické a inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti průmyslové automatizace, průmyslových a speciálních PC systémů, silnoproudé elektrotechniky a jednoúčelových strojů.

Odolná průmyslová výpočetní technika, komponenty a periferie

Komponenty a přístroje pro energetické soustavy

Průmyslová komunikace, převodníky, měření a sběr dat

Speciální monitory
a zařízení EIZO

Kontaktní formulář

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SE VÁM BRZY OZVEME.


HLEDÁME NOVÉ
KOLEGY