IMBA-AM5

26.04.2024

|

Průmyslové počítače a periferie

IMBA-AM5: ATX základní deska s širokou škálou funkcí pro náročné uživatele

IMBA-AM5 je špičková ATX základní deska od renomovaného výrobce iEi Integration, která poskytuje vynikající podporu pro procesory řady AMD 70008000G PHX1. Tato deska nabízí širokou škálu funkcí a možností rozšíření, které ji činí ideální volbou pro náročné uživatele a profesionály.

Jednou z klíčových vlastností IMBA-AM5 je podpora až 128GB DDR5 SDRAM s frekvencí až 5200 MHz. To zajišťuje vysoký výkon a rychlost pro náročné aplikace a multitasking. Díky čtyřem 288pinovým slotům je možné dosáhnout maximální kapacity paměti a výkonu.

Další významnou vlastností je možnost připojení až tří nezávislých displejů pomocí jednoho DP 1.4 a dvou HDMI 2.0 portů. Tato funkce umožňuje uživatelům rozšířit svůj pracovní prostor a využít více monitorů pro efektivnější práci.

IMBA-AM5 dále disponuje duálním ethernetem s čipsetem Intel® I226-V 2.5GbE s řadiči pro rychlé a spolehlivé síťové připojení. K dispozici je také rozsáhlé množství rozšiřujících slotů, včetně jednoho PCIe Gen4 x16, dvou PCIe Gen4 x4, čtyř PCIe Gen4 x1 a slotu M.2 M key pro rozšíření úložiště dat.

Tato základní deska je navržena s ohledem na vysoký výkon a spolehlivost. Podporuje širokou škálu procesorů AMD Ryzen™ 7000 a 8000G PHX1 Series s TDP až 170 W, což z ní činí ideální volbu pro náročné výpočetní úlohy a AI aplikace.

 

Prvotřídní chlazení pro spolehlivé fungování

IMBA-AM5 ATX motherboard nabízí možnosti chlazení pro uživatele, kteří potřebují efektivní a spolehlivé řešení pro udržení optimální teploty svého systému. Deska obsahuje několik konektorů pro ventilátory a chladiče:

CPU fan connector (1×4 pin): Tento konektor je určen pro připojení chladiče procesoru a umožňuje řízení otáček ventilátoru v závislosti na teplotě procesoru.

PUMP fan connector (1×4 pin): Slouží k připojení vodního chlazení, což ocení uživatelé, kteří preferují tuto alternativu efektivního odvodu tepla.

System fan connector (1×4 pin): Tento konektor umožňuje připojení dalších ventilátorů pro chlazení ostatních komponent v počítači jako jsou grafická karta nebo paměťové moduly.

Celkově lze říct, že IMBA-AM5 ATX motherboard je vynikající volbou pro uživatele, kteří hledají výkonnou a spolehlivou platformu pro své AI výpočetní aplikace. S širokou škálou funkcí, podporou moderních technologií a možností rozšíření je tato základní deska skvělou investicí pro budoucnost.

 

Technická specifikace

  • Čtyři 288pinové dvoukanálové paměti DDR5 SDRAM 5200 MHz, kapacita až 128 GB
  • Trojice nezávislých displejů: 1 x DP 1.4 a 2 x HDMI 2.0
  • Podpora dvou řadičů Intel® I226-V 2,5GbE
  • Podpora 1 x PCIe Gen4 x16, 2 x PCIe Gen4 x4, 4 x PCIe Gen4 x1 a klíče M.2 M

 

Zaujal Vás tento produkt? Chcete ho koupit nebo získat další informace? Napište nám na ipc@elvac.eu nebo zavolejte na +420 597 407 321.

Zaujal Vás tento produkt? Chcete ho koupit nebo získat další informace?

Napište nám na ipc@elvac.eu nebo zavolejte na +420 597 407 321

Podívejte se také na naše PROJEKTOVÉ NOVINKY
a do sekce CO SE U NÁS DĚJE

ELVAC E-SHOP

Poskytujeme obchodně-technické a inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti průmyslové automatizace, průmyslových a speciálních PC systémů, silnoproudé elektrotechniky a jednoúčelových strojů.

Odolná průmyslová výpočetní technika, komponenty a periferie

Komponenty a přístroje pro energetické soustavy

Průmyslová komunikace, převodníky, měření a sběr dat

Speciální monitory
a zařízení EIZO

Kontaktní formulář

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SE VÁM BRZY OZVEME.


HLEDÁME NOVÉ
KOLEGY