Neousys NRU-52S

06.10.2023

|

Průmyslové počítače a periferie

Klíčové vlastnosti produktu Neousys NRU-52S

Počítač NRU-52S je odolný, bezventilátorový počítač pro okrajovou umělou inteligenci (edge AI), který poskytuje až 100 TOPS. Je vhodný pro aplikace založené na umělé inteligenci, pro analýzu videa vyžadující dekódování videa H.264/H.265 a inferenci v reálném čase. Pohání ho modulový systém NVIDIA® Jetson Orin™ NX/ Xavier™ NX (SoM), který se skládá z GPU NVIDIA® Ampere (Orin NX), jader CUDA, jader Tensor a NVDLA (NVIDIA® Deep Learning Accelerator).
Díky vysoké účinnosti NVIDIA® Jetson Orin™ NX spotřebovává pouze 25 W energie. NRU-52S+ může dekódovat až 18 proudů videa o rozlišení 1080p při 30 snímcích za sekundu. Zároveň nabízí výkon inferencí až 100 TOPS. Vysoký výkon umělé inteligence na watt činí NRU-52S+ ideálním pro aplikace s omezeným zdrojem energie. Uplatnění tedy najde například v robotech a silničních nebo kolejových vozidlech.
Navíc s průmyslovým tepelným designem Neousys je NRU-52S+ ideální pro aplikace s omezeným zdrojem energie, které vyžaduje bezventilátorový provoz při širokém teplotním rozsahu. Nasazení v aplikacích u silnice, u trati, na staveništi, v zemědělství nebo v prašné továrně je pro něj vhodné.

Inteligentní analýza videa

NRU-52S+ nabízí čtyři porty PoE++ podle standardu IEEE 802.3bt. Každý port může dodávat až 90 W IP kamerám nebo rychlým kopulovým kamerám PTZ pro aplikace detekce, sledování a rozpoznávání, založené na umělé inteligenci.
Systém NRU-52S+ také nabízí flexibilní rozšíření pomocí dvou zásuvek mPCIe pro úložiště NVMe, WIFI, GNSS nebo modul V2X; jednoho klíče M.2 B pro modul 4G LTE nebo 5G NR se speciálním pasivním tepelným designem a celkem pěti anténních otvorů pro mobilní širokopásmové připojení.
Má také jeden hardwarově konfigurovatelný RS232/RS422/RS485, 1x vstup GPS PPS, 3-CH izolovaný DI a 4-CH izolovaný DO pro komunikaci s externími zařízeními. Díky integraci konektivity PoE++, inferenčnímu výkonu 100 TOPS, rozsáhlé sadě nástrojů NVIDIA AI JetPack může NRU-52S+ poskytovat více možností pro analýzu videa v reálném čase, jako jsou autonomní stroje, bezpečnostní výstrahy, prosazování práva a aplikace V2X.

Využítí:

Vzhledem k provozu bez ventilátoru, při teplotách od -25 °C do 70 °C, stejnosměrnému vstupu s širokým rozsahem, řízení zapalování a konektivitě 4G/ 5G, je NRU-52S+ vhodný nejen pro vnitřní/stacionární instalace, ale je také ideální i pro nasazení na venkovní aplikace.

Produkt NRU-52S může být využit v široké škále aplikací, včetně:

  • Průmyslové automatizace, pro monitorování a řízení průmyslových procesů a zařízení.
  • Video dohledu a analýzy, pro sledování a analýzu videonahrávek v reálném čase.
  • Lékařské aplikace, pro zpracování medicínských obrazů a analýzu dat v zdravotnictví.
  • Automatizovaná doprava, pro autonomní vozidla a další aplikace v automobilovém průmyslu

Specifikace

  • Procesorový modulovým systémem NVIDIA® Jetson Orin™ NX, který poskytuje až 100 TOPS pro analýzu videa a inferenci v reálném čase
  • Odolný, širokoteplotní a bezventilátorový design pro náročné prostředí
  • Čtyři porty IEEE 802.3bt PoE++, které mohou napájet IP kamery nebo kamerové kopule
  • Flexibilní rozšíření se dvěma mPCIe sloty, jedním M.2 B klíčem a pěti otvory pro antény
  • Konektivita 4G/5G, GPS, RS232/RS422/RS485, izolovaný DI/DO a zapalovací ovládání

Zaujal Vás tento produkt? Chcete ho koupit nebo získat další informace?

Napište nám na ipc@elvac.eu nebo zavolejte na +420 597 407 321

Podívejte se také na naše PROJEKTOVÉ NOVINKY
a do sekce CO SE U NÁS DĚJE

ELVAC E-SHOP

Poskytujeme obchodně-technické a inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti průmyslové automatizace, průmyslových a speciálních PC systémů, silnoproudé elektrotechniky a jednoúčelových strojů.

Odolná průmyslová výpočetní technika, komponenty a periferie

Komponenty a přístroje pro energetické soustavy

Průmyslová komunikace, převodníky, měření a sběr dat

Speciální monitory
a zařízení EIZO

Kontaktní formulář

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SE VÁM BRZY OZVEME.


HLEDÁME NOVÉ
KOLEGY