Mohlo by vás zajímat

Nový ředitel a obchodní ředitel ve společnosti ELVAC a.s.

Nový ředitel a obchodní ředitel ve společnosti ELVAC a.s.

26.01.2023

V lednu 2023 byl ve společnosti ELVAC a.s. jmenován novým ředitelem společnosti Jaroslav Chýlek. Ve společnosti není zdaleka nováčkem a pracuje zde na různých pozicích od roku 2005. Od roku 2013 pak vykonával pozici obchodního ředitele společnosti. Nahrazuje v této funkci Zbyška Ciompu, který bude dále vykonávat funkci předsedy představenstva. Na uvolněnou pozici obchodního ředitele byl dosazen dosavadní obchodní manažer divize průmyslových počítačů firmy, Tomáš Gebauer.

ELVAC a.s. je předním českým dodavatelem průmyslové výpočetní techniky, slaboproudých komponent a řešení do nejnáročnějších průmyslových oborů, vlastními silami vyvíjených jedinečných zařízení pro energetický průmysl a distribuci elektrické energie a v neposlední řadě dodavatelem robotických montážních pracovišť a výrobních linek do lehkého a automobilového průmyslu. Společensky zodpovědná společnost provozuje vlastní akreditovanou laboratoř pro měření emisí znečišťujících látek v životním prostředí a dodává velké investiční celky zajišťující odstraňování těchto látek v chemických, lakýrenských a dalších takto zatížených provozech.

Pod vedením Zbyška Ciompy a obchodním vedením Jaroslava Chýlka byla vybudována stabilní výrobní a obchodní společnost s širokým portfoliem oborů, ve kterých úspěšně realizuje svoje aktivity. Obrat společnosti trvale roste z 500 milionů Kč v roce 2010 na 1,1 miliardu v roce 2022.

Jardovi Chýlkovi a Tomáši Gebauerovi přejeme, aby dosáhli svých vytýčených cílů a mnoho dalších obchodních úspěchů.

Jaroslav Chýlek, ředitel společnosti
Jaroslav Chýlek, ředitel společnosti
Tomáš Gebauer, obchodní ředitel
Tomáš Gebauer, obchodní ředitel

 

ELVAC E-SHOP

Poskytujeme obchodně-technické a inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti průmyslové automatizace, průmyslových a speciálních PC systémů, silnoproudé elektrotechniky a jednoúčelových strojů.

Odolná průmyslová výpočetní technika, komponenty a periferie

Komponenty a přístroje pro energetické soustavy

Průmyslová komunikace, převodníky, měření a sběr dat

Speciální monitory
a zařízení EIZO

Kontaktní formulář

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SE VÁM BRZY OZVEME.


HLEDÁME NOVÉ
KOLEGY