Pico-ITX HYPER-EHL

01.09.2023

|

Průmyslové počítače a periferie

Základní deska HYPER-EHL představuje pokrok v oblasti kompaktních průmyslových počítačových systémů. S rozměry pouhých 100 x 72 mm se jedná o 2,5″ Pico-ITX fanless jednodeskový počítač poháněný integrovaným procesorem Intel® Celeron® J6412/N6210 a Intel® UHD grafikou. Produkt HYPER-EHL je vynikajícím řešením pro různé aplikace vyžadující vysoký výkon, nízký příkon, kompaktní rozměry a rozšiřitelnost.

Výkonný a energeticky úsporný:
Jednodeskový počítač HYPER-EHL je k dispozici ve dvou variantách: HYPER-EHL-N6210B-R10 a HYPER-EHL-J6412B-R10. První varianta podporuje procesor Intel® Celeron® N6210 s dvěma jádry a frekvencí 1,2 GHz, zatímco druhá výkonnější varianta podporuje procesor Intel® Celeron® J6412 se čtyřmi jádry a frekvencí 2,0 GHz. Přičemž integrovaná grafika Intel® UHD, disponuje dalšími až 16ti EU výpočetními jednotkami pro zpracování grafických dat. Grafika dále nabízí 2x zlepšený výkon s podporou 4K rozlišení, což umožňuje desce HYPER-EHL řídit maximální kvalitu obrazu 4kp30 na dvou displejích prostřednictvím portu HDMI 1.4 a modulu iDPM. Modul iDPM umožňuje pracovat s různými typy video výstupů, mezi které patří VGA, DisplayPort a LVDS.

Spolehlivá paměť:
HYPER-EHL je vybaven 4GB dvo-kanálovou LPDDR4x pamětí, která nabízí rychlost přenosu dat až 3200MT/s a pracuje na nízkém napětí. Vzhledem k tomu, že paměť je integrována přímo na desce, je výsledný systém stabilnější, což je ideální pro kritické aplikace.

Rozšiřitelnost:
Volitelné čtyři riserové karty umožňují uživatelům rozšířit možnosti připojení dalších komponent na základní desce HYPER, a to díky rozdělení jednoho PCIe x4 slotu na více menších PCIe slotů, a to buď na levé nebo pravé straně desky. Toto rozšíření umožňuje snadnou integraci různých doplňkových zařízení, včetně PoE modulů, I/O karet nebo karet pro zachytávání videa.

Vysokorychlostní konektivita:
HYPER-EHL je vybaven RJ45 LAN portem pro 2,5GbE konektivitu, což zrychluje celkový výkon sítě a zlepšuje šířku pásma potřebnou pro rozsáhlé pracovní zátěže. Díky M.2 rozhraní s PCIe Gen3 x2 šířkou pásma je tato deska ideální pro instalaci NVMe SSD pro rychlý přístup k datům v náročném prostředí.
Dále zde najdeme 2 externí porty s vysokou datovou propustností USB 3.2 Gen2x1 o rychlosti 10Gb/s, 1 interní port RS-232/422/485 s 9 piny a 2 interní USB 2.0 porty s 2×4 piny. Tyto porty rozšiřují možnosti připojení různých periferií a sériovou komunikaci mezi různými měřicími zařízeními nebo specializovanými stroji, čímž zvyšují funkčnost a výkonnost základní desky a celkového systému.

Využítí:
Pico-ITX základní deska HYPER-EHL přináší kombinaci vysokého výkonu, rozšiřitelnosti a kompaktního designu, což ji činí ideální volbou pro širokou škálu aplikací, od průmyslových systémů až po lékařskou péči. Její dlouhodobá podpora a vysoký výkon při nízké spotřebě energie zajistí, že bude nadále klíčovým hráčem na trhu IoT zařízení.

Specifikace:

  • Procesor Intel® Celeron J6412/N6210 on-board SoC.
  • RAM 4GB LPDDR4x paměť
  • Výstupy HDMI a iDPM pro dvojitý nezávislý displej.
  • Rozhraní PCIe x4 a M.2 M key pro rozšíření pro uložiště nebo Wi-Fi
  • Konektivita 2,5GbE pomocí Intel® I225V Ethernetového kontroleru

Zaujal Vás tento produkt? Chcete ho koupit nebo získat další informace?

Napište nám na ipc@elvac.eu nebo zavolejte na +420 597 407 321

Podívejte se také na naše PROJEKTOVÉ NOVINKY
a do sekce CO SE U NÁS DĚJE

ELVAC E-SHOP

Poskytujeme obchodně-technické a inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti průmyslové automatizace, průmyslových a speciálních PC systémů, silnoproudé elektrotechniky a jednoúčelových strojů.

Odolná průmyslová výpočetní technika, komponenty a periferie

Komponenty a přístroje pro energetické soustavy

Průmyslová komunikace, převodníky, měření a sběr dat

Speciální monitory
a zařízení EIZO

Kontaktní formulář

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SE VÁM BRZY OZVEME.


HLEDÁME NOVÉ
KOLEGY