RealWear HMT1

RealWear HMT-1

26.11.2021

|

Průmyslové počítače a periferie

HMT-1 rozumí česky !
RealWear HMT-1 je prvním počítačem typu Android™ nositelným na hlavě pro pracovníky v průmyslu. Uvolněte si ruce pro práci.ve vlhkém, prašném, horkém, nebezpečném a hlučném průmyslovém prostředí.
HMT-1 je robustní zařízení, které je určené pro umístění na hlavě a lze jej volitelně zaklapnout do ochranných přileb nebo připevnit k ochranným štítům a také použít s bezpečnostními nebo dioptrickými brýlemi. Těsně pod zorným úhlem očí se nachází mikro displej s vysokým rozlišením, který poskytuje zobrazení jako 7 ”tablet. Podporované jazyky pro hlasovné ovládání: English, Spanish, French, German, Italian, Portuguese, Russian, Chinese, Japanese, Korean, Thai, Polish, Czech.

 

Využití:

Vizuální asistence
HMT-1 je vybaven kamerou s vysokým rozlišením, na kterou lze pořizovat fotografie a videa v těžko přístupných místech, jako jsou tunely, věže nebo jeřáby a velké stroje. Umožňuje dokumentaci a ověřování informací bez použití rukou. Příkladem jsou: audity, inspekce a kontrola kvality, nebo školení na vyžádání.

Digitální pracovní tok
HMT-1 poskytuje vizuální pokyny, kontrolní seznamy, umožňuje zadávání dat a zobrazení dokumentace pro dokončení postupů při pracovním procesu. HMT-1 umožňuje, aby digitální pracovní tok oslovil pracovníky, kdykoli a kdekoli to potřebují. Tento náhlavní tablet zlepšuje produktivitu a snižuje provozní chyby. Zařízení je určeno pro vychystávání a balení, testování produktů a kontrolu kvality, hlášení incidentů, ochranu zdraví a bezpečnosti.

Vzdálený mentor
Pracovník v první linii vybavený HMT-1 může okamžitě sdílet svůj úhel pohledu s expertem v kanceláři či s velínem, a to například, když mohou rukama poukázat na problémy nebo poruchu ve vybavení, a to pomocí funkce plného zoomu s inteligentním fotoaparátem s vysokým rozlišením.
Aplikovat lze u údržby a oprav, ve výrobě, při montáži nebo v telemedicíně.

Navigátor dokumentů
Prohlížení dokumentů na HMT-1 umožňuje pracovníkům prohlížet technické příručky a dokumenty, aniž byste zařízení museli držet v rukou. Pomocí referenčních dokumentů s očima vpřed a bez použití rukou zvyšuje produktivitu a bezpečnost. HMT-1 Je určeno pro hlasově řízenou dokumentaci, podrobné pracovní pokyny při práci, snížení času na splnění na úkolu a snížení chybovosti.

Zaujal Vás tento produkt? Chcete ho koupit nebo získat další informace?

Napište nám na ipc@elvac.eu nebo zavolejte na +420 597 407 321

Podívejte se také na naše PROJEKTOVÉ NOVINKY
a do sekce CO SE U NÁS DĚJE

ELVAC E-SHOP

Poskytujeme obchodně-technické a inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti průmyslové automatizace, průmyslových a speciálních PC systémů, silnoproudé elektrotechniky a jednoúčelových strojů.

Odolná průmyslová výpočetní technika, komponenty a periferie

Komponenty a přístroje pro energetické soustavy

Průmyslová komunikace, převodníky, měření a sběr dat

Speciální monitory
a zařízení EIZO

Kontaktní formulář

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SE VÁM BRZY OZVEME.


HLEDÁME NOVÉ
KOLEGY