Projektové novinky

Robotizovaná výrobní linka s výrobním cyklem pouhých 12 vteřin

Robotizovaná výrobní linka s výrobním cyklem pouhých 12 vteřin

19.01.2023

Naše divize Mechatroniky se již řadu let zabývá komplexními dodávkami jednoúčelových strojů, montážních linek a dalších specializovaných automatizačních zařízení. V nedávné době jsme postavili co do rozměrů naši největší výrobní linku.

Linka disponuje robotickými pracovišti pro montáž a testování součásti elektromagnetu pro ovládání hydraulických prvků a dokáže zpracovat až 6 různých typů produktů, při výrobním taktu 12 dílů za sekundu. Za zmínku stojí také automatická separace neshodných dílů do NOK boxů či kontrola vstupních dílů pomocí kamer a senzorů.

Po celou dobu výrobního procesu probíhá rozpoznávání rozměrového a kvalitativního zpracování dílců a to ve velmi vysoké přesnosti.

Na závěr po celkové kompletaci je každá sestava testována na těsnost a pevnost a probíhá finální značení shodných dílů.

Během celého procesu výroby může obsluha pracoviště doplňovat materiál do připravených zásobníků bez nutnosti omezení produkce.

Pro robotizovanou výrobní linku byly vybrány robotická ramena značky Stäubli z řady TS2 SCARA, konkrétně pak modely TS2-80 a TS2-100, které dovolují pohyb ve 4 osách a zaručují vysokou opakovatelnost až ± 0,015 mm.

Abychom Vám výše pospaný výrobní proces co nejvíce přiblížili, zpracovali jsme z původního 3D modelu prezentační video, které Vás krok za krokem provede jednotlivými automatizovanými pracovišti.

 

Máte zájem o podobné řešení? Neváhejte se nám ozvat.

PROHLÉDNĚTE SI NÁŠ KATALOG ŘEŠENÍ.

 

 

Podívejte se také na naše PRODUKTOVÉ NOVINKY
a do sekce CO SE U NÁS DĚJE

ELVAC E-SHOP

Poskytujeme obchodně-technické a inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti průmyslové automatizace, průmyslových a speciálních PC systémů, silnoproudé elektrotechniky a jednoúčelových strojů.

Odolná průmyslová výpočetní technika, komponenty a periferie

Komponenty a přístroje pro energetické soustavy

Průmyslová komunikace, převodníky, měření a sběr dat

Speciální monitory
a zařízení EIZO

Kontaktní formulář

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SE VÁM BRZY OZVEME.


HLEDÁME NOVÉ
KOLEGY