WAFER-RK3568

06.10.2023

|

Průmyslové počítače a periferie

Základní deska WAFER s čipem Rockchip RK3568 je výkonnou a kompaktní platformou pro různé aplikace, včetně vývoje a nasazení systémů založených na Androidu a Linuxu. Tato deska kombinuje vysoký výkon procesoru s rozsáhlou konektivitou a podporou rozšiřitelnosti, což ji činí vhodnou volbou pro projekty, které vyžadují vysokou spolehlivost a odolnost.

Fyzické charakteristiky

Form factor WAFER desky je 3,5″ což je standardizovaná velikost pro desky SBC s rozměry přibližně 5,75 x 4 palce (146 x 101,6 mm). Díky této kompaktní velikosti jsou vhodné pro průmyslové aplikace s omezeným prostorem.
WAFER-RK3568 je osazen jednočipovým ARM procesorem Rockchip RK3568 což je čtyřjádrový procesor Cortex-A55 s frekvencí až 2,0 GHz, tento zajišťující dostatečný výpočetní výkon pro různé aplikace, které kombinují výkon, efektivitu a multimediální schopnosti.

Variabilní Úložiště

Deska obsahuje eMMC NAND Flash s kapacitami 16 GB nebo 32 GB pro ukládání dat.  Pokud je třeba více datového prostoru tak je možné využít 1 x slot pro Micro SD kartu. Navíc je zde k dispozici 1 x M.2 slot pro další SSD disk či pro moduly 4G nebo 5G a Micro/Nano SIM slotu.

I/O Rozhraní a Konektivita

WAFER-RK3568 disponuje třemi na sobě nezávislými grafickými výstupy umožňujícími připojení displejů přes 1 x eDP, 1 x HDMI 2.0 a 1 x MIPI DSI. Na desce nechybí připojení pro LAN přes 2 x 1GbE RJ45 porty poskytujícími rychlou síťovou konektivitu. Dále jsou k dispozici dva porty USB  3.0 pro připojení periferií. Pro sériovou komunikaci můžete využít jeden DB9 konektor s rozhraním RS-422/485. Digitální komunikaci se snímači, senzory nebo relé můžete provozovat také přes 14-bitové GPIO rozhraní.
Bezdrátová konektivita je podporována pomocí konektorů B TO B, které podporují moduly Wi-Fi a Bluetooth.

Podporované OS

Deska podporuje operační systém Android 12.0 a Linux Debian 10 s jádrem 4.19, což umožňuje vývojářům vybrat si mezi různými operačními systémy podle svých potřeb.

Provozní prostředí a využití

Základní deska WAFER s čipem Rockchip RK3568 je výkonnou a flexibilní platformou pro různé aplikace, od průmyslových zařízení po vývojové projekty. Její široká škála funkcí, včetně vysokého výpočetního výkonu, rozmanité konektivity a rozšiřitelnosti, ji činí vhodnou volbou pro širokou škálu použití. Pokud hledáte spolehlivou a výkonnou základní desku pro váš projekt, pak jednodeskový počítač WAFER-RK3568 by mohl být tou správnou volbou.

Specifikace:

  • 3,5″ SBC základní deska s procesorem RK3568
  • RAM 2/4GB, eMMC flash 16/32GB
  • 2 x 1GbE RJ45, 2 x (RS232 + RS485), 2 x USB 3.0 typ A, 3 x USB 2.0 HOST, HDMI™ 2.0, MIPI DSI、Edp a MIPI CSI
  • Slot M.2, slot pro karty SD
  • Debian 10 / Android 12
  • RoHS

Zaujal Vás tento produkt? Chcete ho koupit nebo získat další informace?

Napište nám na ipc@elvac.eu nebo zavolejte na +420 597 407 321

Podívejte se také na naše PROJEKTOVÉ NOVINKY
a do sekce CO SE U NÁS DĚJE

ELVAC E-SHOP

Poskytujeme obchodně-technické a inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti průmyslové automatizace, průmyslových a speciálních PC systémů, silnoproudé elektrotechniky a jednoúčelových strojů.

Odolná průmyslová výpočetní technika, komponenty a periferie

Komponenty a přístroje pro energetické soustavy

Průmyslová komunikace, převodníky, měření a sběr dat

Speciální monitory
a zařízení EIZO

Kontaktní formulář

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SE VÁM BRZY OZVEME.


HLEDÁME NOVÉ
KOLEGY