Cincoze P2202

10.01.2024

|

Průmyslové počítače a periferie

Průmyslový počítač Cincoze P2202 kombinuje vysoký výkon a štíhlý design

Cincoze uvedl na trh řadu vysoce výkonných počítačů P2202, které se dají volitelně konfigurovat se třemi různými typy displejů – CV/CS/CO.

Díky exkluzivní technologii CDS lze počítače Cincoze P2202 použít k nejrůznějším účelům se zcela odlišnými požadavky. Odvádí perfektní práci v náročném průmyslovém prostředí a jsou jednoduše integrovatelné do strojů jako součást HMI.

Hlavní předností této řady je procesor Intel Core Alder Lake-P s výpočetním výkonem, který je na trhu průmyslových počítačů unikátní.

Pusťte si video obsahující kompletní představení počítačů Cincoze P2202.

 

 

Výkonnější nástupce

Nová řada počítačů zahrnuje dva modely s procesory Intel Core i3/i5 řady U (Alder Lake-P). Jedná se o Cincoze P2202 a P2202E s možností rozšíření o jednu PCI nebo PCIe kartu.

Oproti předchůdci s platformou Whiskey Lake nabízejí nové počítače až 2,23x vyšší výkon a integrovanou grafiku Intel Iris Xe. Ta je ve srovnání s předešlým modelem až 2,58x výkonnější. Kromě toho počítače Cincoze P2202 podporují až 64 GB paměti DDR5 4800MHz.

 

Jeden počítač pro tři různé účely

Cincoze P2202 je řada velmi tenkých vestavných počítačů, které se skvěle hodí pro aplikace s omezeným instalačním prostorem.

Díky patentované technologii CDS (Convertible Display System) lze počítač snadno připojit k různým LCD modulům určeným pro rozličná prostředí a aplikace.

Pro všeobecné použití se hodí řada LCD modulů CV+P2202 s jasem do 500 nitů a provozními teplotami 0 až 65 °C. Do venkovního prostředí jsou určeny LCD moduly CS+P2202 s jasem do 1800 nitů a rozsahem provozních teplot -20 až 70 °C. K zabudování do strojů a kiosků jsou ideální LCD moduly CO+P2202 s jasem do 350 nitů a teplotním rozsahem 0 až 50 °C.

Všechny řady LCD modulů nabízí různé velikosti, poměry zobrazení a způsoby dotykového ovládání.

 

Široké možnosti připojení periférií a modulární rozšiřitelnost

Řada Cincoze P2202 vyniká možností připojit až čtyři nezávislé displeje DisplayPort, HDMI, VGA a CDS.

Dále počítače obsahují spoustu vstupů/výstupů jako jsou 2x GbE LAN pro síťovou komunikaci a také 3 x USB 3.2 a 1x USB 2.0 pro propojení s různými periferiemi a senzory.

Pro sériovou komunikaci slouží až čtyři DB9 konektory s rozhraním RS-232/422/485. Digitální komunikaci se snímači, senzory nebo relé zajišťuje 16bitové DIO rozhraní s 20 pinovým konektorem.

Úložný prostor pro data je v počítači řešen variabilně dvěma pozicemi pro 2,5″ SATA 6Gb/s HDD/SSD s podporou RAID 0/1, ale najdeme zde i 1x M.2 klíč M pro NVMe SSD.

Samozřejmostí je podpora 4G, Wi-Fi, Bluetooth a dalších modulů bezdrátové komunikace prostřednictvím integrovaných slotů Mini PCIe a M.2 Key E.

Pro speciální účely umožňuje řada počítačů Cincoze P2202 přidání dalších prvků. Například PoE pro připojení kamer nebo modulu IGN pro ovládání zapnutí a vypnutí počítače podle nastartování a vypnutí vozidla.

Kromě toho je model P2202E vybaven slotem PCI/PCIe pro rozšíření o periférie jako jsou grafické karty, akcelerátory nebo karty pro zpracování videa.

 

Spolehlivý provoz v náročném prostředí

Počítače Cincoze P2202 dokážou pracovat v širokém rozsahu teplot a umí se přizpůsobit i napětí. Také úspěšně prošly testy odolnosti vůči vibracím a nárazům.

 

Zaujal Vás tento produkt? Chcete ho koupit nebo získat další informace? Napište nám na ipc@elvac.eu nebo zavolejte na +420 597 407 321.

Zaujal Vás tento produkt? Chcete ho koupit nebo získat další informace?

Napište nám na ipc@elvac.eu nebo zavolejte na +420 597 407 321

Podívejte se také na naše PROJEKTOVÉ NOVINKY
a do sekce CO SE U NÁS DĚJE

ELVAC E-SHOP

Poskytujeme obchodně-technické a inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti průmyslové automatizace, průmyslových a speciálních PC systémů, silnoproudé elektrotechniky a jednoúčelových strojů.

Odolná průmyslová výpočetní technika, komponenty a periferie

Komponenty a přístroje pro energetické soustavy

Průmyslová komunikace, převodníky, měření a sběr dat

Speciální monitory
a zařízení EIZO

Kontaktní formulář

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SE VÁM BRZY OZVEME.


HLEDÁME NOVÉ
KOLEGY