NISE 53-E01

16.01.2024

|

Průmyslové počítače a periferie

NISE 53-E01 je výkonný průmyslový počítač miniaturních rozměrů

I když bezventilátorový počítač NISE 53-E01 společnosti Nexcom svou velikostí připomíná svačinový box, má robustní konstrukci. Proto se skvěle hodí pro instalaci do stísněných prostor výrobních strojů nebo komerčních kiosků.

NISE 53-E01 je bez nadsázky novým průmyslovým počítačem typu NUC. Kombinuje výkon, miniaturní velikost a vlastnosti přizpůsobené průmyslovému prostředí. Bez problému funguje s operačními systémy Linux, Windows 10 IoT a Windows 11.

 

Výkonný procesor a široké možnosti připojení periférií

Mini počítač pohání procesor Intel Celeron J6413 s pořádným výkonem a malou spotřebou energie i při využití v náročných IoT aplikacích.

NISE 53-E01 umožňuje osadit slot DDR4 až 16 GB RAM a 32 GB eMMC. Také k němu lze připojit M.2 SSD disk pro rychlé a spolehlivé rozšíření úložiště dat.

Navzdory svým malým rozměrům je počítač osazen značným počtem vstupů a výstupů. Jde o tři porty GbE LAN pro přenos velkého množství dat nebo komunikaci v reálném čase a tři porty HDMI pro připojení displejů. Dál jsou k dispozici čtyři porty USB (2x 2.0 a 2x 3.1) pro připojení periferií a dva DB9 konektory určené především pro komunikaci Modbus TCP nebo Modbus RTU. Pro bezdrátové připojení má NISE 53-E01 jeden mini-PCIe slot a dva M.2 sloty umožňující instalaci Wi-Fi, Bluetooth, 3G, 4G nebo LTE modulů.

 

Vysoká odolnost vůči kybernetickým hrozbám i okolnímu prostředí

NISE 53-E01 má kryptovací modul TPM 2.0, který umožňuje šifrování dat a hesel na disku pomocí technologie BitLocker. TPM také poskytuje vyšší úroveň zabezpečení před malwarem a skimmingem.

Počítač má kovové šasi zajišťující pasivní chlazení a mechanickou odolnost. Díky tomu NISE 53-E01 spolehlivě funguje v náročném průmyslovém prostředí, a to při provozních teplotách od –10 °C do 60 °C.

 

Parametry počítače z něj dělají univerzální stroj během okamžiku uplatnitelný například v podnikových aplikacích, digitálních infopanelech a samoobslužných kioscích nebo v průmyslových bránách určeným k přenosu dat.

 

Zaujal Vás tento produkt? Chcete ho koupit nebo získat další informace? Napište nám na ipc@elvac.eu nebo zavolejte na +420 597 407 321.

Zaujal Vás tento produkt? Chcete ho koupit nebo získat další informace?

Napište nám na ipc@elvac.eu nebo zavolejte na +420 597 407 321

Podívejte se také na naše PROJEKTOVÉ NOVINKY
a do sekce CO SE U NÁS DĚJE

ELVAC E-SHOP

Poskytujeme obchodně-technické a inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti průmyslové automatizace, průmyslových a speciálních PC systémů, silnoproudé elektrotechniky a jednoúčelových strojů.

Odolná průmyslová výpočetní technika, komponenty a periferie

Komponenty a přístroje pro energetické soustavy

Průmyslová komunikace, převodníky, měření a sběr dat

Speciální monitory
a zařízení EIZO

Kontaktní formulář

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SE VÁM BRZY OZVEME.


HLEDÁME NOVÉ
KOLEGY